CensuurVrij.com
AlgemeenJeugdzorg, kinderbescherming & pedofilie

Jeugdzorg, kinderbescherming & pedofilie

door

In het verleden heb ik een website gehad, gericht op wsg en jeugdzorg. Ik ben er toen mee gestopt omdat de bedreigingen te erg werden. Mijn artikel waar het om ging was omdat ik twee ex medewerkers van de jeugdzorg ondervraagt heb. Onder het voorbehoud dat zij anoniem zouden blijven heb ik ze scherpe vragen gesteld. Wat hun verklaring in een samenvatting was dat de jeugdzorg tijdens de vergaderingen enkel over winst, het aantal uithuisplaatsingen en het verlies in hun omzet aangevuld moest worden binnen een bepaalde periode. Per kind wordt er 79.000 euro verdient.

Dat zijn de exclusieve kosten per kind. De overige toeslagen bovenop die 79.000 euro komen uit op een totaal bedrag van 89.000 euro per uithuis geplaatste kind. Dan komen wij op het verhaal van de zovele vermiste kinderen. In 2007 en 2008. Als mensen eens wisten dat veel kinderen, bij overlijden van hun ouders, onder het gezag komen van Jeugdzorg. Het gevolg is dat minderjarige kinderen daarin totaal geen rechten hebben.

Geregeld kwam en komt het nog steeds voor dat kinderen werden/worden door verkocht aan misbruikers. Kinderen waarvan men al hadden besloten de omgang stop te zetten werden als wees beschouwd waardoor de overheid ermee kan doen wat zij willen. Veel kinderen zijn er vermist.

Omdat ook de media niet betrouwbaar is weet men dat feiten omtrent een vermissing verdraait kan worden. Ook is het bekend dat brieven standaard worden geschreven. Ik heb het toen zelf ondervonden bij twee vrouwen. De brieven die zij kregen, waarop stond dat zij niet capabel genoeg waren om het kind groot te brengen bleken gewoon dezelfde documenten te zijn.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top