CensuurVrij.com
BinnenlandDrie kinderen gewond geraakt bij een steekpartij in winkelcentrum Den Haag.

Drie kinderen gewond geraakt bij een steekpartij in winkelcentrum Den Haag.

door

Drie kinderen raakten gewond bij een mesaanval op vrijdagavond in Den Haag, Nederland.

De neersteken vonden plaats in de Grote Markstrattt, de belangrijkste winkelstraat van de stad, rond 19.45 uur, terwijl gezinnen aan het winkelen waren voor Black Friday deals. Een motief voor de aanval is nog onbekend, meldt NL times.

Politiewoordvoerder Marije Kuiper heeft gezegd dat het veel te vroeg is om te zeggen of de steken een terreurdaad waren.

De Nederlandse politie zegt dat de verdachte een man is, tussen de 45 en 50 jaar oud, met een gebruinde huid die een grijs joggingpak droeg.

Een woordvoerder voor het warenhuis van de Baai van Hudson zei dat twee van de slachtoffers tienermeisjes waren die binnen van de opslag sprinten nadat zij op de straat werden neergestoken.

“Ik zag twee meisjes schreeuwen en wegrennen. Een ,,persoon vluchtte,” aldus een bovengenoemde getuige. “Hij sprong zeer atletisch over banken om weg te komen. Hij zag eruit als een jachtluipaard,” voegden ze eraan toe.

De slachtoffers zijn sindsdien vrijgelaten uit het ziekenhuis.

Het incident vond plaats slechts enkele uren nadat een veroordeelde terrorist met een nep explosief vest op een steekpartij in het centrum van Londen, het doden van twee mensen ging. Nadat een groep bezorgde burgers de radicale islamitische terrorist met de grond gelijk had gemaakt in een poging om hem te onderwerpen, schoot de politie de verdachte dood.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top