CensuurVrij.com
BinnenlandGeldPlofkraken zorgen voor een cashloze samenleving.

Plofkraken zorgen voor een cashloze samenleving.

door

Of er nu opzet is door hogere kringen, of dat er gewoon sprake is van opzet zonder dat mensen uit hogere kringen betrokken zijn, het is duidelijk dat de vaart naar een cash loze samenleving veel sneller gaat dan dat wij allen kunnen voorstellen.

Dit jaar is bijna om en natuurlijk zullen wij het nieuwe jaar ingaan met aanzienlijk minder geldautomaten, wat dus betekend dat er meer betaald zal worden met de pinpas.  Wij weten allemaal waarom wij te maken krijgen met een cash loze samenleving. Het is om meer macht en controle uit te kunnen oefenen over het volk.

Is het jou opgevallen dat het nieuws over plofkraken ineens is toegenomen? En dat net aan het eind van dit jaar ineens veel nieuws op de TV is over plofkraken bij geldautomaten? Het heeft allemaal te maken met het feit dat er honderden pinautomaten dit jaar nog zullen sluiten. Het is allemaal onderdeel van een grotere plan, waarin meer controle uitgeoefend kan worden over het volk.

De bitcoin en andere soorten digitale valuta’s hebben al die tijd gediend als een voorproefje voor een cashloze samenleving. De volgende stap zal zijn om de waarde van fysieke geld af te nemen. Daarbij zal de waarde van een digitale valuta toenemen. Ondanks dat de overheid waarschuwde voor de bitcoin, was het ondertussen hun eigen idee om het op te zetten. De bitcoin diende als een soort proef om te kijken hoeveel mensen ermee zouden gaan werken. Nu is de bitcoin niet meer weg te denken.

Of de plofkraken ook dienen als aanleiding om cashgeld af te schaffen, weet ik dus niet. Wat ik wel weet is dat de schaduwregering genoeg mensen op handen heeft die in opdracht van de elite plofkraken moeten organiseren. De regering zoekt allerlei aanleidingen om zo hun plannen door te kunnen voeren. Terrorisme heeft ervoor gezorgd dat steeds meer vrijheden van het volk wordt afgenomen. De regering krijgt daardoor steeds meer macht over ons.

Je ontwikkeld een probleem en wacht gewoon met de oplossing. Op die manier ontstaat er een aanleiding om bepaalde dingen in de wet te kunnen veranderen. Wij kennen de uitspraak “Nood breekt wet”, dat is wat onze overheid al tientallen jaar doen. Maar wij worden telkens afgeleid. Denk o.a. aan de zwarte pietendiscussie. Door het volk af te kunnen leiden is het veel gemakkelijker wetten door te voeren waar het volk niet mee eens zouden zijn.

Waar komen al die plofkraken in zo’n korte tijd ineens vandaan? Het zijn vragen die wij zeker moeten gaan stellen.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top