CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandPakistan: 11-jarig meisje werd gestenigd door haar ouders omdat ze van plan was om te ‘vluchten’.

Pakistan: 11-jarig meisje werd gestenigd door haar ouders omdat ze van plan was om te ‘vluchten’.

door

Een 11-jarig meisje op het platteland van Pakistan werd door haar eigen ouders gestenigd tot het punt waarop haar gezicht onherkenbaar was vanwege een zogenaamd plan om te ontsnappen.

De eremoord vond plaats in het dorp Shahi Makan in de Pakistaanse provincie Sindh op 21 november.

Volgens het Gulf News, arresteerde de politie de ouders van het meisje op Zaterdag nadat het nieuws van de moord op sociale media begon uit te spreiden.

De ouders beweerden dat het meisje per ongeluk was gestorven als gevolg van het glijden op de berg, maar het bewijs wijst op een plot van haar vader om de 11-jarige te vermoorden ten gevolge van een verboden relatie die ze met een andere persoon was begonnen.

“We zijn de feiten verder aan het verifiëren, maar we hebben de ouders van het overleden meisje en een Imam gearresteerd die het begrafenisgebed had geleid, evenals een andere man die haar begrafenis had vergemakkelijkt,” zei een politiebron.

NationalFile rapporteert dat het meisje zo brutaal werd geëxecuteerd dat haar gezicht en hoofd onherkenbaar waren na de moord.

Welk soort monsterlijke cultuur of geloofssysteem zou de bloederige moord op hun kinderen om zo’n kleine reden rechtvaardigen?

En waarom importeren we deze cultuur in het westen?

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top