CensuurVrij.com
BuitenlandPolitiekDuitsland: Linkse extremisten dreigen met moord op vrouwelijk parlementslid AfD

Duitsland: Linkse extremisten dreigen met moord op vrouwelijk parlementslid AfD

door

Links-extremisten dreigden woensdag met de moord op een parlementslid van het populistische Alternatief voor Duitsland (AfD), waarbij ze een houten kruis buiten haar kantoor achterliet met de woorden: “Nazi hoer Baum, nadat er geen haan meer zal kraaien, overleed op 31 december 2019”.

De politie in Heilbronn heeft het incident bevestigd dat zich buiten de tandartspraktijk van Christina Baum in Lauda-Königshofen, Württemberg, Spiegel Online, voorval bevestigd.

“Het kruis was voorzien van verschillende inscripties, die enerzijds beledigingen bevatten en anderzijds een bedreiging voor het parlementslid”, aldus de politie in een verklaring. De Duitse binnenlandse inlichtingendienst heeft sindsdien het onderzoek overgenomen.

Heute früh vor unserer Praxis!!Der Hass unserer politischen Gegner trägt Früchte

Posted by Dr. Christina Baum on Tuesday, December 3, 2019

Baum, die sinds 2016 in het deelstaatparlement van Baden-Württemberg zit, plaatste een foto van het kruis op sociale media, en schreef: “De haat van onze politieke tegenstanders werpt zijn vruchten af.”.

Dit is niet Baum’s eerste ervaring met linkse extremisten. In oktober werd het campagnebureau van Baum in Tauberbischofsheim aangevallen en liep het aanzienlijke materiële schade op.

Naar aanleiding van het incident zei AfD-leider Jörg Meuthen: “De kiem van haat die door regeringen en oude partijen tegen de AfD wordt verspreid is ontmoedigend, en deze bedreiging tegen Christina Baum is slechts het topje van de ijsberg, met aanvallen op AfD-functionarissen die steeds gebruikelijker worden, is het nu blijkbaar tegen het leven van de AfD politici.

“Ik dring er bij de oude partijen en delen van de media sterk op aan om hun haat en hun aansporing tegen de AfD te stoppen,” voegde Meuthen eraan toe.

In het derde kwartaal van dit jaar werd het Alternatief voor Duitsland het meest voorkomende slachtoffer van politiek geweld. Van de 52 aanvallen op partijhoofdkwartieren en kantoren die plaatsvonden, waren er 26 gericht tegen de AfD.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top