CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandJeugdzorg – Een opening voor pedofielen.

Jeugdzorg – Een opening voor pedofielen.

door

Terwijl vele ouders blijven vechten voor hun kind(eren) dat uit huis werden geplaatst, zit ook de pedofiele netwerk niet stil. Ik heb eerder al aandacht gegeven aan de immense pedofiele netwerk binnen Europa.

In een artikel van 2 december wordt uitgelegd hoe de pedofiele netwerk is geworteld in de samenleving. De Europese elite doet er alles aan om pedofilie te legaliseren, zodat er vrij gehandeld kan worden in kinderen, met name jonge meisjes.

De discussie rondom “genderneutraal” is de voorbode om pedofilie goed te keuren. Door het verschil weg te halen, tussen man en vrouw, jongen en meisje, zal ook het verschil tussen pedofilie, homoseksualiteit en heteroseksualiteit worden opgeheven. Maar wie niet oplet zal daarop ook niet waakzaam zijn.

Vele jeugdzorg instellingen dienen als een poort voor pedofielen en pedofiele netwerken. Niet alleen jeugdzorg instellingen binnen Nederland, maar in alle Europese landen, hebben vele kinderen doorverkocht aan pedofiele organisaties. Ik heb al eens eerder uitgelegd hoe het zit met kinderen, waarvan de ouders zijn gestorven, of helemaal geen omgang meer hebben met hun kinderen.

Maar wie niet bewust is van de vele veranderingen in deze tijd, zal ook nooit begrijpen waarom kinderen op jonge leeftijd al in aanraking komen met seksuele voorlichting op school. Het heeft allemaal te maken met het normaliseren van pedofilie, seks op jonge leeftijd etc. Zij dienen als onderdeel van een groter plan waarin kinderen reeds al het slachtoffer zijn.

Wat er tegenwoordig op school gebeurt is niets meer dan een vorm van hersenspoeling. Kinderen worden blootgelegd aan zaken die totaal niet van belang zijn op zo’n jonge leeftijd.

Gelukkig komen steeds meer ouders in opstand. Maar tegelijkertijd ligt het gevaar ook op de loer waarbij kinderen uit huis geplaatst kunnen worden. Ouders die een mening hebben, dat niet in overeenstemming is met de massa, wordt gekenmerkt als afwijkende mening. Gelijk worden dit soort ouders in de gaten gehouden onder de grote radar. Een tijdje terug werden er kinderen uit huis geplaatst omdat hun ouders de kinderen op ouderwetse wijze groot bracht en dat was niet in overeenstemming met de school waarop deze kinderen zaten. Daarom werd er melding gedaan bij de jeugdzorg.

Vele kinderen zijn er afgelopen tientallen jaren doorverkocht aan pedofiele netwerken. Is het jou al eens opgevallen dat vele tientallen kinderen waren vermist en nog steeds zijn vermist?

Ik ga jullie een eye-opener geven. Indien er in de media weer sprake is van een vermissing, en Peter .R de Vries komt in beeld, moet je gelijk gaan twijfelen! Velen weten nog niet dat Peter .R de Vries ook een pion is van de elite. Zijn taak is om mensen in de top te beschermen. Zo beschermt hij ook de pedofiele netwerken.  Dat hij zogenoemd mensen heeft geholpen is niets meer dan een media-hype. Zijn programma’s moesten wel succesvol zijn en daar zorgde de elite wel voor.

Dat er gerotzooid wordt met DNA gegevens is niets nieuws. In de VS werd dat al zo vaak gedaan om bepaalde lieden te kunnen beschermen. Wie er van uit gaat dat de politie eerlijk en oprecht is, is blijkbaar blind. Nadat Nicky verstappen werd vermist en later terug werd gevonden, zat Peter R. de Vries op de zaak. Hetzelfde geldt ook voor de zaak Vaatstra. Maar ook bij andere misdrijven die de media hebben behaald, stond Peter R. de Vries vooraan.

Op het moment dat er weer een kind wordt vermist en Peter komt in beeld, dan moet je dus al gelijk vraagtekens gaan zetten bij de vermissing en of er bepaalde lieden beschermd moeten worden in de top. Wij kennen de zaak van Demmink en ook Demmink werd en wordt nog steeds beschermd door Peter .R de Vries.

Jeugdzorg instellingen zijn niets meer dan een opening voor de pedofielen en pedofiele netwerken.


Alle artikelen zonder bronvermelding zijn door ons zelf geschreven.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top