CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandDe hoogste rechter vindt dat kinderen weggehaald moeten worden als vaders ze niet mogen zien.

De hoogste rechter vindt dat kinderen weggehaald moeten worden als vaders ze niet mogen zien.

door

Moeders die weigeren om gescheiden vaders hun kinderen te laten zien, daarvan moeten de kinderen worden weggehaald, zei een hogere rechter van een familierechtbank.

De kinderen zouden aan de full-time zorg van de vader moeten worden overhandigd als de moeder voortdurend de gerechtelijke bevelen negeert, aldus de Rechtbank.

De rechtbank verzocht om drie schikkingen te organiseren waarbij de kinderen worden weggenomen als de moeders na drie keer gerechtelijke bevelen niet in acht nemen.

De rechter zei dat familierechtbanken hun gezag verliezen omdat zoveel mensen zich niet bewust zijn van hun vonnissen.

Jaarlijks komen er zo’n 5.000 nieuwe zaken voor de familierechtbanken waarin ouders – bijna altijd moeders – zich verzetten tegen de bevelen om een omgangsregeling te treffen met de vader.

Rechters zijn zeer terughoudend om zulke moeders in de gevangenis te zetten vanwege de schadelijke gevolgen voor kinderen, waardoor velen er nog steeds mee wegkomen.

De rechter, Coleridge,  zei: ‘Als ik het driemaal zou moeten noemen is de uitslag misschien ongevoelig, maar zoiets zou misschien wel de norm moeten zijn.’

Hij voegde eraan toe dat het af en toe misschien nodig is om een moeder in de gevangenis op te sluiten.

BRON: Dailymail.co.uk

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top