CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandMakers van masturbatie “onderwijs” video voor kinderen promoten drag queens, gender verwarring

Makers van masturbatie “onderwijs” video voor kinderen promoten drag queens, gender verwarring

door

De bron van een schokkende video over seksuele voorlichting die jonge kinderen leerde over masturbatie als een vorm van “eigenliefde” is ontdekt, evenals een stapel andere, even walgelijke video’s.

Zoals we eerder deze week rapporteerden, leidde een clip van een verontrustende video waarin jonge kinderen alles werd geleerd over masturbatie tot verontwaardiging nadat deze werd gedeeld op een sociale media-account dat waarschuwde voor de gevaren van de huidige programma’s voor pornografische seksuele voorlichting. Destijds konden we geen bron voor de video vinden, maar CBN slaagde er wel in om er een te vinden…en het is veel erger dan we ons hadden voorgesteld.

Volgens CBN maakt de video deel uit van een reeks leermiddelen die door Sex Ed School worden aangeboden, een zelf beschreven “leuke nieuwe webserie voor kinderen om echte informatie van experts te krijgen en alle antwoorden te ontdekken die ze nu willen weten”.

Het blijkt dat de clip waarin twee volwassenen, nu geïdentificeerd als Nadine Thornhill en Eva Bloom, de kinderen aanmoedigen om te masturberen om “zichzelf de liefde te laten zien”, afkomstig is uit een video met de titel “Love Is Love”. Andere afleveringen zijn “Goedkeuring”, “Genitaliën”, “Puberteit”, “Geslacht”, “Oriëntatie”, “Kussen” en “Digitale Dos,” die elk kunnen worden bekeken op de Sex Ed School website.

Zoals te verwachten, is de inhoud van de rest van de video’s net zo misselijkmakend en ongeschikt voor de 9 tot 12-jarige doelmarkt als de kokhals-veroorzakende “eigenliefde” clip.

CBN meldt:

Wanneer hem wordt verteld dat je kunt zijn met wie of wat je je ook identificeert, vraagt Kaleb de transgender, biologisch vrouwelijke gast aan de kinderen naar hun identiteit.

“Ik ben een toilet,” zegt een van de kinderen, die zijn leeftijdsgenoten aan het lachen brengt. “Ik geloof niet dat het toilet een geslacht is”, antwoordt Kaleb instinctief, wetende dat het een absurde reactie is. Kaleb verandert snel van toon, echter, wanneer het realiseren van ontwaakte cultuur niet toestaat dat buitenstaanders om het geslacht te bepalen, en maakt een correctie. “Maar misschien is het wel voor jou het geval”, zegt Kaleb, die aan deze beïnvloedbare jonge schoolkinderen bevestigt dat als ze zich willen identificeren als een toilet, dat het volkomen normaal is.BRON: CBN

“Kaleb’ ging verder met haar gesprek over haar ‘overgang’, inclusief hormoontherapie en chirurgie:

“Het veranderde mijn stem en mijn lichaam een beetje. Ik ging in principe door een tweede puberteit toen ik in de twintig was. Ik moet elke week [de hormooninjectie] nemen….. Ik heb mijn borsten laten verwijderen. Ik heb littekens op mijn borst. Ik praat eigenlijk alleen maar over wat er in mijn broek zit voor mensen die daar over willen praten.

Natuurlijk zou geen enkel programma voor de seksuele verzorging van kinderen compleet zijn zonder een verschijning van halfnaakte drag queens, en Sex Ed School was blij om die extra “inclusiviteitspunten” te verdienen.

In de video “Faye Slift” en “Fluffy Soufflé”, een paar gebaarde, flamboyant geklede travestieten, berucht om het “delen van hun liefde voor het lezen met de kinderen”, bespreken we allerlei vormen van genderverwarring.

En als klap op de vuurpijl, Thornhill en Bloom, lijken de twee “deskundigen” die verantwoordelijk zijn voor deze afschuwelijke video’s absoluut niet geloofwaardig op het gebied van voorschools onderwijs. Maar ze zijn goed opgeleid op het gebied van “seks positieve” onzin en het bijzondere merk “onderwijs” van Planned Parenthood.

Volgens haar biografie op haar website, Thornhill “kreeg ze haar start als workshop facilitator bij Venus Envy”, een seksspeelgoedwinkel die ze op de markt brengt als “een sekspositieve boetiek”. Thornhill meldt van daaruit dat “ze programmadirecteur werd van de Planned Parenthood Ottawa’s seksdramaturgroep, Insight Theatre,”. Een paar jaar later verhuisde Nadine naar San Francisco om te studeren aan het Institute For The Advanced Study of Human Sexuality, waar hij een certificaat voor seksuele opvoeding behaalde, gevolgd door een doctoraat in het onderwijs”.

Voor het geval je je afvraagt of ze echt Doctoraten in het onderwijs aan seksuele voorlichting geven, doen ze dat niet. Het Instituut voor de Gevorderde Studie van de Menselijke Seksualiteit is een niet-geaccrediteerde instelling.

Wat Bloom betreft, heeft ze naar verluidt een “Masters Focus op de sociale psychologie van seksualiteit, met interesse in technologie, zelfmedelijden en seksuele communicatie,” wat dat ook moge betekenen.

“Ze is ook de schepper van het inclusieve, evidence-based YouTube-kanaal voor jongvolwassenen ‘What’s My Body Doing’, waar ze praat over seksuele gezondheid, seksualiteit en relaties’, staat in haar Sex Ed School bio. “Ze is een winnaar van de Planned Parenthood Toronto’s Choice Award (2017) voor uitmuntendheid in seksuele voorlichting”.

Met andere woorden, beide vrouwen hebben in principe een paar klassen van twijfelachtige wetenschappelijke verdienste gevolgd op het gebied van menselijke seksualiteit, zijn begonnen met het maken van YouTube-video’s en noemen zichzelf nu “de belangrijkste experts op het gebied van kinder- en jeugdseksualiteit”.

Dit is niets anders dan pure indoctrinatie en voorbereiding, vermomd als “sekspositieve opvoeding”. Denk er geen seconde aan dat linkse onderwijskundigen dit soort rotzooi niet uit de weg gaan en dit soort rotzooi toe zullen voegen aan het basisonderwijs van onze kinderen.

BRON: Activistmommy

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top