CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandPolitiekHeeft stemmen in Nederland nog wel zin?

Heeft stemmen in Nederland nog wel zin?

door

In 2018 heeft het kabinet in gestemd met de afschaffing van het raadgevend referendum. Waarom moest deze afgeschaft worden? Heel simpel, om het volk monddood te maken. De vraag is dus of stemmen tijdens de verkiezingen dan nog wel zin heeft.

De volgende vraag die wij zouden moet stellen is het volgende: “Waarom zou een meerderheid hebben gestemd op de VVD? Toen GeenStijl.nl in 2017, net na de verkiezingsuitslag, mensen ging ondervragen op straat, bleek dat een meerderheid het heel raar vond waarom de VVD weer had gewonnen. Niet alleen GeenStijl.nl was daar mee bezig, ook ik zelf. Diverse geluiden in mijn straat, maar ook in de gehele provincie waarin ik woon, waren zo verbaasd en tegelijkertijd ook boos, omdat de VVD weer eens had gewonnen.

Als je alles goed volgt op het internet, zie je gewoon dat de meerderheid onder de Nederlandse bevolking Rutte uitkotst, dus hoe kan het dat de VVD alsnog heeft gewonnen tijdens de verkiezingen? De MSM heeft hier nooit uitgebreid aandacht aan besteedt. Zij gingen snel weer over tot de orde van de dag.

Dat er gefraudeerd wordt met verkiezingsuitslagen, wil niemand wat over horen. Zelfs de rechtse stemmers geloven niet in de mogelijkheid dat er gefraudeerd werd tijdens de verkiezingen. Maar als je alles op een rijtje zet, lijkt het er toch steeds meer op dat de VVD, met behulp van insiders, de verkiezingen heeft gewonnen. De vraag is dus: “heeft stemmen dan nog wel zin?”.

Ik hoor vanuit verschillende hoeken dat mensen toch maar moeten blijven stemmen. Maar als het stemsysteem niet deugt, waar ben je dan mee bezig als je er toch mee in gaat? Dat is gelijk als een blind schaap die de massa volgt in dwaasheid. Mensen gaan er blijkbaar van uit dat het ooit wel zal veranderen en dat is denk ik ook de reden dat deze groep mensen maar blijven stemmen.

Wij zien hoe de regering onder Rutte 3 het land kapot maakt. De wetten die zij afgelopen jaren hebben ingevoerd slaan gewoon nergens op. En toch is er niemand vanuit hogere hand die hen tegen wil houden of hen af wil zetten. Dat zou de mensen toch aan het denken moeten zetten of er misschien niets groters achter zit. Wat deze dwaze partijen ook doen, niemand vanuit hogere hand lijkt in te grijpen. Dus, moeten wij vraagtekens gaan zetten of alles wel eerlijk verloopt.

Stemmen is puur voor de sjeu.

Als je gaat beseffen waar stemmen daadwerkelijk voor dient dan hoop ik dat jij ook meer het verstand gaat gebruiken in de toekomst.

Stemmen in Nederland is niets meer dan vorm van “het volk het gevoel te geven dat zij ook nog iets hebben te zeggen”. Wij leven in een maatschappij van gevoel waarin het denken is uitgeschakeld, en dat is ook de grootste oorzaak waarom het volk maar blijft geloven in de verkiezingen.

Stemmen is puur voor de sjeu en het is een vorm van schijn en oplichterij. Is het jou wel eens opgevallen dat de verkiezingen als een spel worden uitgespeeld onderling? Juist ja! Het is inderdaad niets meer dan een spelletje van de heersende elite! Het is van te voren allang bekend wie de grote winnaar zal zijn omdat wij midden in een monopolie spel van de heersende elite zitten.

Daarom moeten wij ons gaan afvragen of stemmen in Nederland nog wel zin heeft? Als alles bij de Bilderberg al wordt bepaald, wat voor zin heeft stemmen dan nog? Wij weten ondertussen allemaal dat de Bilderberg Groep alles bepaald. Dus, als zij alles bepalen dan bepalen zij ook het verkiezingsprogramma en wie wel en wie niet mee gaat regeren. Zie jij het nog zitten om met de grote meute mee te gaan en te blijven geloven in een systeem dat corrupt is?

Misschien is het tijd geworden om de geloofwaardigheid van het verkiezingssysteem op te geven.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top