CensuurVrij.com
BuitenlandGlobalismeThe New York Times bevestigt: ‘Soros & Clinton betaalde vrouwen om Trump te beschuldigen van Seksueel misbruik’.

The New York Times bevestigt: ‘Soros & Clinton betaalde vrouwen om Trump te beschuldigen van Seksueel misbruik’.

door

Een bewijs is onlangs verschenen dat contant geld in verband met Hillary Clinton en George Soros werd gebruikt om dames te betalen aan het opmaken van valse beweringen dat president Trump hen seksueel aanviel, aldus een rapport in de New York Times.

Toen hij voor TheHill schreef, ontdekte analytisch columnist John Solomon, dat de uitbetalingen werden gedaan door advocaat Lisa Bloom aan dames die bereid waren te liegen en in het openbaar te handelen dat ze nu seksueel werden aangevallen door president Donald Trump. Het geld was aantrekkelijk, dus besloten ze het te doen.

Zoals het rapport aangeeft, liet een van de beschuldigden de hypotheek op haar huis afbetalen, terwijl de andere een contant bedrag van $750.000 kreeg aangeboden.

De namen van twee van hen werden ontdekt door de NY Times en beide zijn verbonden aan kwaadwilligheid. Raad eens wie? George Soros en Hillary Clinton.

Meteen daarna werd ontdekt dat Soros een verbazingwekkende $3 miljoen in de New York Times investeerde door veel van de aandelen van de organisatie op te nemen.

Zou deze actie een methode kunnen zijn om in de nabije toekomst het verhaal van de publicatie over zulke verhalen te controleren? Natuurlijk!

De New York Times noemde David Brock, een George Soros partner in de misdaad, en Clinton’s lange termijn metgezel Susie Tompkins Buell, die talloze dollars controleerde om Trump’s campagne te bestrijden voor de presidentsverkiezingen.

David Brock heeft niet alleen connecties met Hillary Clinton en George Soros, hij is het Verzet, niet alleen met Trump maar ook met Fox News.

Dat is het verhaal van onze landgenoten… Soros en de Democratische Partij geven miljoenen dollars uit om Trump en het welzijn van onze natie te bestrijden. Waarom doen ze dit? Het is meer dan duidelijk! Ze zijn te bang dat Trump hun criminele geschiedenis zal blootleggen. En geloof me dat hij dat zal doen, het is gewoon een kwestie van tijd!

BRON: Thered Pilled News

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top