CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandZiek!!! Forensisch expert betrapt op het hebben van seks met een lijk.

Ziek!!! Forensisch expert betrapt op het hebben van seks met een lijk.

door

Een Braziliaanse forensisch expert die de overwinning van zijn voetbalteam vierde door seks te hebben met een lijk is ontslagen nadat hij op heterdaad was betrapt door een politieagent.

Wanderley dos Santos Silva, de 52-jarige Instituut voor Juridische Geneeskunde in Manaus probeerde naar verluidt weg te lopen nadat een politieagent hem had betrapt op het hebben van seks met een lijk van een minderjarige in het bijzijn van een collega.

De officier van de afdeling Forensische Politie was naar verluidt de autopsiekamer binnengegaan om informatie te verzamelen over een vrouwelijk lijk toen hij op de bizarre daad stuitte.

Silva en de naamloze collega werden onmiddellijk ontslagen wegens “ernstige functiestoornissen” nadat de zaak was gemeld bij de dienst Forensische Politie.

Een politiezaak in de necrofilie is gestart. Hoewel het niet duidelijk is of de forensisch deskundige is gearresteerd, kan hij echter een tot drie jaar gevangenisstraf krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

In een verklaring van de politie die door de lokale media is verschenen, staat te lezen;

“De technisch-wetenschappelijke politie van Amazonië heeft gevraagd om een politieonderzoek in te stellen naar een klacht over de praktijk van necrofilie door een autopsie assistent. De zaak wordt onderzocht.

“De lijkschouwer is samen met een administratief medewerker ontslagen.

“De assistent werd bij de politie gemeld nadat hij in verdachte situatie in de autopsiekamer zou zijn betrapt.

“Collega's zeiden dat hij zijn broek omhoog had getrokken toen hij van de autopsietafel afkwam waar het lichaam van een vrouw lag.”

BRON: TD News

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top