CensuurVrij.com
BuitenlandGlobalismePolitiekObama-regering bespioneerde, de FBI loog, maar Trump wordt Impeached?

Obama-regering bespioneerde, de FBI loog, maar Trump wordt Impeached?

door

We zijn kikkers in kokend water.

Toen president Trump voor het eerst op het fluitje blies – in een nu beroemde tweet van 2017 die het woord “tik” verkeerd spelde – over de spionageoperatie van de vorige regering tegen zijn presidentiële campagne op het hoogtepunt van de verkiezingen, lachten de wezens van het Moeras. Ze maakten het belachelijk. Ze maakten de spot met elkaar.

Het was een leugen, zeiden ze. Het is nooit gebeurd.

En de gaslicht media steunde hen. Ze hebben de hele zaak witgewassen voor hun vrienden in de Obama administratie. En voor hun vrienden in de federale overheid.

Vandaag, na twee jaar van verdraaien, leugens en onophoudelijke misleiding, weten we officieel wat elke verstandige persoon wist vanaf het begin.

De FBI bespioneerde een ambtenaar waarvan ze geloofden – of deden alsof ze het geloofden – dat hij in de presidentiële Trump-campagne van 2016 namens de Russische regering werkte aan het kapen van de verkiezingen en het installeren van een kandidaat uit Mantsjoerije die Amerika zou weggeven aan Moskou.

De FBI heeft de Trump-campagne nooit gewaarschuwd voor deze ernstige bedreiging van binnenuit, uiteraard omdat het ministerie van Justitie geloofde dat de Trump-campagne – met daarin de heer Trump zelf – in het gigantische complot zat.

En daarin ligt de geplande staatsgreep.

Wat je ook denkt van voormalig president Barack Obama of Mr. Trump of Carter Page of James B. Comey of iemands mening over het buitenlands beleid met betrekking tot Rusland of de NAVO of Mexico, slechts één ding is van belang in deze situatie. Op het moment dat deze beslissingen werden genomen om de Trump-campagne te bespioneren, was meneer Obama president. Zijn regering stond aan het hoofd van een van de meest verrekte en geraffineerde spionage-apparaten die ooit op deze planeet zijn verzameld.

Op dat moment was Mr. Trump een gezworen politieke tegenstander. Om te beginnen was elke beslissing van het Obama beleid om ambtenaren te bespioneren binnen de Trump campagne van massale, diepgaande constitutionele betekenis. Het is in deze momenten dat een land ofwel een natie van wetten ofwel een bananenrepubliek is.

Het is ofwel “gelijke gerechtigheid onder de wet” of een politiestaat.

Dus, FBI-agenten – die op het hoogste niveau van de DOJ-autoriteit opereren – zochten naar geheime bevelschriften die normaal gesproken zijn voorbehouden aan onze ergste vijanden, zoals actieve terroristen die samenzweren om zoveel mogelijk onschuldige Amerikanen te vermoorden.

Ze hebben die geheime bevelschriften samen met slechte informatie van – onder andere – de politieke tegenstanders van de heer Trump tijdens de verkiezingen van 2016 geplaveid. Veel van die informatie werd in het buitenland verzameld van Amerikaanse vijanden die onenigheid wilden zaaien in onze verkiezingen.

De inspecteur-generaal vond in het bijzonder ten minste 17 “significante fouten of omissies” in de geheime bevelschriften van de FBI.

Nogmaals, vergeet niet dat de regering-Obama al deze drastische en slordige stappen nam tegen een politieke tegenstander op het hoogtepunt van een presidentiële race – zonder ooit de campagne te waarschuwen voor deze lafhartige dreiging in haar campagne.

Dit is letterlijk erger dan Watergate. Dit is erger dan het meest flagrante machtsmisbruik van J. Edgar Hoover in zijn spionagecampagne tegen politieke tegenstanders.

De regeringsmedewerkers van Obama die verantwoordelijk zijn voor deze gerechtelijke dwaling en het met voeten treden van de Grondwet, stappen nu naar voren en geven toe dat ze politieke tegenstanders op het hoogtepunt van een verkiezing bespioneerd hebben – hoewel ze er zachtaardigere voorwaarden voor vinden.

En ze blaten over hoe de inspecteur-generaal geen bewijs vond van “politieke beïnvloeding” in hun spionagecampagne tegen de Trump-campagne.

Geef me een momentje.

Ten eerste, er is genoeg bewijs van diepgewortelde haat tegen Mr. Trump die deze vooringenomen klootzakken heeft bespuugd. Ten tweede, wat is in hemelsnaam “politieke beïnvloeding”? Het dragen van een “I’m With Her” T-shirt terwijl je een geheim bevelschrift aanvraagt om de politieke tegenstanders van de regering te bespioneren?

Ja, nou, ik weet zeker dat John Wilkes Booth ook niet gemotiveerd was door “politieke beïnvloeding”.

Maar buiten dat, Mrs. Lincoln, hoe was het toneelstuk?

BRON: Washington Times

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top