CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandVideo'sElijah Wood zegt dat Hollywood een kindermisbruikprobleem heeft.

Elijah Wood zegt dat Hollywood een kindermisbruikprobleem heeft.

door

Voormalig kindster Elijah Wood zegt dat Hollywood een smerige “onderbuik” heeft van kindermisbruik en dat de verantwoordelijken worden beschermd door de elite van de amusementsindustrie.

Wood, die al sinds zijn achtste jaar actief is, vertelde The Sunday Times: “Er zijn een heleboel adders in deze industrie, mensen die alleen hun eigen belangen voor ogen hebben.”

Wood vergeleek de naamloze misbruikers met de Britse DJ Jimmy Savile, die tientallen beschuldigingen van verkrachting en mishandeling onder ogen zag, meer dan vier decennia lang. Die beschuldigingen werden grotendeels onder het tapijt geveegd tot na de dood van Savile.

Het is belangrijk op te merken dat de beweringen van Wood ongefundeerd zijn, maar andere kindsterren uit dezelfde tijd hebben in het verleden soortgelijke beschuldigingen geuit.

In 2011 zei Corey Feldman dat hij en andere kindsterren in de jaren ’80 werden misbruikt door mensen met veel macht in de entertainmentindustrie.

“Ik kan u vertellen dat het nummer 1 probleem in Hollywood pedofilie was en is en altijd zal zijn. … Er was een groep oudere mannen die zich om deze groep kinderen heen draaiden,” zei Feldman in een interview.

Het weigeren om details te geven, zei Feldman dat een stafmedewerker uit Hollywood direct verantwoordelijk is voor de drugs- en alcoholproblemen die bijdroegen aan de dood van zijn vriend en mede kind ster, Corey Haim.

Wood zei dat hij het geluk had om een moeder te hebben die hem tegen misbruik beschermde, maar voegde eraan toe: “Ik ben geleid naar duistere paden om te beseffen dat deze dingen waarschijnlijk nog steeds gebeuren”.

Deze video bevat beelden van Getty Images en clips van TBS, ABC en Warner Bros.

BRON: Youtube

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top