CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandGeldGlobalismeFilantropie & belastingontduiking: Laat de superrijken belasting betalen!

Filantropie & belastingontduiking: Laat de superrijken belasting betalen!

door

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waarom superrijken, waaronder MC Donalds, geen belastingen betalen? Het heeft te maken met hun tactiek! Hoe rijker je bent, hoe meer macht je verkrijgt. Hoe rijker je bent, hoe meer geld je uit kan geven om zo meer invloed uit te kunnen oefenen.

Filantropie is de sleutel van de superrijken! Als ZZP'er ben je verplicht om belastingen te betalen. Heb jij bijv. 50.000 euro verdiend, dan moet je bijv. 10.000 daarvan afdragen aan de belasting, ook wel winstbelasting genoemd. Als ZZP'er heb je immers weinig invloed omdat jouw verdiensten niet om miljoenen gaat. Maar als je als ZZP'er dat geld voor die tijd al opmaakt door het te investeren in nieuw materiaal voor jouw bedrijf, betaal je immers ook al belasting, je betaald BTW.

Wat doen superrijken? Jawel, zij investeren hun geld ook, maar dan in goede doelen, op die manier ontwijken zij de belastingen. Dus, wordt het geld gestopt in allerlei goede doelen campagnes, en ze houden er zelf ook wat aan over, want je ontvangt een gouden handdruk, de Burgemeester noemt jouw naam en jouw bedrijf komt veel beter in de schijnwerpers waardoor jij nog meer invloed kunt uitoefenen in de maatschappij. En waar je als miljardair invloed op hebt, daar heb jij ook controle.

Een rijk bedrijf dat 5 miljoen euro investeert in allerlei stichtingen krijgt bekendheid en krijgt daarmee ook meer controle in de samenleving en dat is precies wat dit soort bedrijven willen. Weet je wel wat voor mensen het zijn die ook jaarlijks bij de Bilderberg conferenties aanwezig zijn? Het zijn allerlei multimiljardairs en de rijkste bedrijven ter wereld! Nu denken wij dat de politiek de macht heeft om de bezuiniging niet door te laten gaan. Nou, ik haal je alvast uit deze droom. Geen enkel politieker, links of rechts kan de bezuinigingen stoppen omdat dit bepaald wordt door de hogere hand, jawel zij die het meeste geld bezitten!

Uit onderzoek is gebleken dat de grootste bedrijven in deze wereld al zoveel geld hebben, daar kan ons koninklijk huis niet eens aan tippen. Wat ons koninklijk huis jaarlijks verdienen, is ten opzichte van  al die grote en rijke bedrijven, een schrijntje. Hun geld is al zodanig verdubbeld dat het al boven de vele overheidsbudgetten uitkomt. Het gevolg is dat deze grote bedrijven meer macht kunnen uitoefenen binnen overheden. Door hun geld weg te geven aan goede doelen fondsen, om zo de belastingen te kunnen ontduiken, is het mogelijk hun invloed in de samenleving steeds meer uit te kunnen breiden. Op deze manier verschaffen deze multinationals steeds meer macht in vele landen. Daar is het Europees systeem de voorloper in. Het Europees systeem is niet toevallig door politieke partijen samengesteld. Nee het is een systeem dat tijdens de ontwikkeling, in de jaren 90 en daarvoor, betaald werd door de meest grote bedrijven en miljardairs. Denk daarbij aan Soros, de Rothschilds,  de Rockefellers etc. Op het moment, toen de EU werd ingeluid, was het systeem groot genoeg om te kunnen bestaan.

Op die manier hebben vele multinationals macht gekregen over het Europees grondgebied. En dit is de manier hoe grote en rijke bedrijven werken. Door te lobbyen met politieke leiders, is het ze gelukt invloed uit te kunnen oefenen op de bevolking. En omdat deze grote bedrijven zoveel geld hebben, kunnen zij politieke leiders aansturen in verschillende landen. Wie daar niet aan mee wil doen, zal als vijand worden bestempeld en er zal allerlei manieren worden bedacht om het volk achter hun te krijgen en te laten geloven dat een bepaald iemand een gevaar is voor de wereldvrede. Denk daarbij o.a. aan de Russische president.

Filantropie is de sleutel voor deze rijke bedrijven. Is het jou wel eens opgevallen dat de laatste paar jaren vele goede doelen fondsen uit de grond zijn gekomen? Druk de TV maar eens aan. Deze fondsen worden gefinancierd door die rijke multinationals. Door filantropie ontvangen zij erkenning bij de bevolking en kunnen zij blijven bestaan.

Wat velen ook niet weten is dat deze rijke multinationals werken om problemen te veroorzaken in de samenleving. Verschillende bevolkingsgroepen worden tegen mekaar opgezet. Denk bijv. aan terroristische aanslagen, of burgeroorlogen. Waarom doen ze dat? Zodat zij weer een aanleiding hebben om nieuwe goede doelen fondsen op te zetten, die bijv. tegen terrorismebestrijding is en burgeroorlogen in de toekomst willen gaan voorkomen. Maar het achterliggende idee is om alleen maar meer invloed te kunnen uitoefenen in de maatschappij.

Geschreven door CensuurVrij.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top