CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandPolitiekAdam Schiff betaalde getuigen meer dan 40 miljoen dollar om te getuigen tegen Trump.

Adam Schiff betaalde getuigen meer dan 40 miljoen dollar om te getuigen tegen Trump.

door

Meer corruptie van de Democraten vandaag, want volgens berichten uit Capitol Hill heeft Adam Schiff niet alleen een illegale staatsgreep tegen de president gepland, maar heeft hij de getuigen met belastinggeld betaald.

Volgens onze bron in het kantoor van het Congreslid gaat het verraad veel verder dan alleen maar omkoping:

“We hebben bijna het bewijs verzameld dat nodig is om naar de reguliere media te gaan over wat hier echt aan de hand is. Schiff en de Democraten betalen getuigen voor enorme hoeveelheden geld om te getuigen tegen Trump.

“Gordon Sonderland, bijvoorbeeld, zou vorig jaar 11 miljoen dollar hebben ontvangen in de vorm van belastingvoordelen en bedrijfslasten, waarvan we zeker weten dat we die op de een of andere manier aan Schiff’s kantoor kunnen linken.

“Anita Hill werd vrijdag benaderd door Jon Stewart, die bekend staat om zijn neus in de politiek te steken waar het niet hoort om mensen te helpen waarvan hij denkt dat ze ‘behoeftig’ zijn, terwijl het eigenlijk allemaal gewoon een oplichterij is, volgens onze ene kerel.

“Wat de anderen betreft, lijkt het erop dat als je alle steekpenningen, kreeften, gratis auto’s, ritten naar het winkelcentrum en authentieke Swatches bij elkaar optelt, wij de mensen bijna 41 miljoen dollar aan ‘impeachmentkosten’ hebben opgehaald. We kunnen ons bewijs nog niet leveren, want anders krijgen diepe staatsagenten het misschien in handen en beginnen mensen te verdwijnen.”

De Clintons, Obamas en zelfs de familie Bush zouden een handje helpen bij het verraad op de Heuvel. Zodra het nieuw gevormde Comité voor Undermine Nine Traitors zijn eigen hoorzittingen begint, zou dat wel eens kunnen veranderen. Voorlopig moeten we gewoon blijven doen wat we doen: Weigeren te luisteren naar het bewijs tegen Trump en hem te steunen, ongeacht welke beschuldigingen er aan het licht komen.

Dat is hoe echte patriotten ervoor zullen zorgen dat deze grote man in functie blijft. Vergis je niet. We zullen met alle mogelijke middelen winnen.

BRON: Ajuanews

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top