CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandGeldRamaphosa smeekt jonge blanke zuid-afrikanen om het land niet te verlaten.

Ramaphosa smeekt jonge blanke zuid-afrikanen om het land niet te verlaten.

door

KAAPSTAD – President Cyril Ramaphosa heeft met jonge blanke Zuid-Afrikanen gepleit om het land niet te verlaten en te zoeken naar groenere weidegronden.

Ramaphosa richtte zich dinsdag tot wijnboeren in Stellenbosch in het kader van zijn verkiezingscampagne in de West-Kaap.

Ramaphosa zei dat het land bezig is zich te laten repareren en dat zijn regering de kans zou moeten krijgen om fouten uit het verleden te corrigeren en kwesties als corruptie aan te pakken.

Hij zei dat het land alle vaardigheden nodig heeft die het kan krijgen.

“Ik wil niet dat blanke, jonge Zuid-Afrikanen het land verlaten. En als ik dat kon, zou ik ze aan een boom vastbinden en zeggen: ga niet weg, ik wil jullie hier in dit land. Dus, ik wil alle vaardigheden.

KIJK: Blijf in Zuid-Afrika, dringt Ramaphosa aan op jonge blanke boeren.

**CORRUPTIE **

Ramaphosa zegt dat degenen die schuldig zijn bevonden aan corruptie in de gevangenis horen.

Hij zei dat het duidelijk was uit zijn overeenkomsten met Zuid-Afrikanen dat mensen meer willen dan alleen dienstverlening en banen, ze willen ook dat de corruptie wordt “weggevaagd”.

“Degenen die schuldig worden bevonden aan corruptie moeten verantwoording afleggen, en ze moeten zich verantwoorden op een manier dat ze moeten gaan waar ze horen, en dat is de gevangenis.”

Hij voegde eraan toe dat ook de particuliere sector niet mag worden vrijgesteld van de volle kracht van de wet.

Ramaphosa lanceerde ook twee nieuwe Passenger Rail Agency of South Africa-treinen als onderdeel van zijn campagne in de provincie.

BRON: EWN.co.za

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top