CensuurVrij.com
AlgemeenTechWe leven op het wrak van de vroegere werelden’ – Randall Carlson

We leven op het wrak van de vroegere werelden’ – Randall Carlson

door

De meeste Grailers zouden bekend zijn met het werk van Randall Carlson, een polymeer wiens onderzoek naar de oude wereld heilige geometrie, geologie, milieuverandering, mythen, legendes, kosmische cycli en rampen integreert. Hij is een voorstander van de Younger Dryas impact hypothese, en heeft getheoretiseerd over het uitsterven van historische geavanceerde menselijke beschavingen.

De video hieronder neemt de audio (en wat video) van een van Randall's lezingen, en combineert deze met illustraties en stock videobeelden om wat hij zegt tot leven te brengen. In de lezing bespreekt Randall het feit dat er de afgelopen 150.000 jaar veel ‘apocalyptische' gebeurtenissen hebben plaatsgevonden – de periode van de ‘moderne mens' – en dat deze op een regelmatige, cyclische manier lijken te gebeuren.

Om deze redenen, zo schetst hij in de lezing, lopen we vandaag de dag rond tussen de ruïnes van vele verloren verwoeste beschavingen:

Een van de belangrijkste inzichten die we uit deze oude tradities krijgen is het meten van de kosmische tijd en hoe die zich hier op aarde tot ons manifesteert. Je moet gewoon weten wat je moet zoeken en waar je het moet zoeken. Als je je er eenmaal bewust van wordt en je begint het te zien, dan begin je te beseffen dat de kosmische vingerafdrukken overal om ons heen zijn, en dat we in feite in en op het wrak van de vroegere werelden leven.

Het puin van deze vroegere werelden is overal om ons heen, maar we hebben niet de schaal van het perspectief om het te zien, en dat is waar we nu zijn. Ik ben helemaal opgewonden over dingen als het ontstaan van Google Earth, omdat Google Earth ons nu gewoon aan onze computers laat zitten en het kosmische perspectief van de Aarde laat zien, en als je het vanuit het perspectief van de buitenaardse wereld bekijkt beginnen er dingen te verschijnen die we niet zien als we hier beneden ondergedompeld zijn, als het zo dichtbij is dat we als mieren onder het puin lopen en niet kunnen zien wat er om ons heen is.

Maar we zien wel dat we letterlijk onze eigen wereld hebben opgebouwd in ons eigen sociale systeem, bovenop en uit het wrak van vroegere werelden.

BRON: Sott.net

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top