CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandNatuur & MilieuMeat Loaf zegt dat Greta Thunberg gehersenspoeld is door te denken dat de klimaatverandering echt is.

Meat Loaf zegt dat Greta Thunberg gehersenspoeld is door te denken dat de klimaatverandering echt is.

door

De zanger denkt dat de activiste is ‘gedwongen' in haar overtuigingen…

De rockmuzikant Meat Loaf denkt dat Greta Thunberg is gehersenspoeld om de klimaatverandering als echt te beschouwen.

De zanger, 72, zei dat hij “het gevoel ” heeft dat de 17-jarige, in haar geloof “is gedwongen”.

“Ik heb medelijden met die Greta,” zei hij tegen Mail Online. “Ze is gehersenspoeld om te denken dat er een klimaatverandering is en die is er niet.”

Hij ging verder: “Ze heeft niets verkeerds gedaan, maar ze is gedwongen te denken dat wat ze zegt waar is.”

De opmerkingen van Meat Loaf komen nadat de wereldleiders en activisten waarschuwden dat de bosbranden die momenteel Australië teisteren een ecologische noodsituatie zijn die dringend moet worden aangepakt.

Vorig jaar heeft klimaatactivist Thunberg – die de persoon van het jaar werd genoemd – de woede van Jeremy Clarkson aangewakkerd, die haar onder andere een “domme idioot” noemde die “jonge kinderen slapeloze nachten bezorgt”.

Op vrijdag (3 januari) veranderde Thunberg haar Twitternaam in Sharon in een grapje over een clip van Celebrity Mastermind.

In een nieuwe aflevering van de BBC-quiz show werd aan de Britse acteur Amanda Henderson gevraagd welke Zweedse klimaatveranderingsactivist No One Is Too Small to Make a Difference schreef.

De vraag liet de 33-jarige Henderson struikelen, en na een korte aarzeling antwoordde ze: “Sharon?”

Kort nadat de clip werd gedeeld op Twitter, waar het meer dan zeven miljoen keer is bekeken, begon “Sharon” te trillen op het social-mediaplatform.

BRON: Independent

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top