CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandDe Joodse Pioniers van de Seksuele Degeneratie.

De Joodse Pioniers van de Seksuele Degeneratie.

door

In 1919 richtten Magnus Hirschfeld en Arthur Kronfeld in Berlijn het “Institut für Sexualwissenschaft” op. Beiden waren actief in de Duitse Communistische Partij en waren prominente leden van de Berlijnse Joodse gemeenschap.

(Afvallige Tribune)

In het instituut werd een veelheid aan ontaarde diensten aangeboden, waaronder de eerste chirurgische geslachtsveranderingen in de moderne geschiedenis, abortussen, lezingen en `sekstherapie’, kamerverhuur, een grote bibliotheek met pornografie en erotische literatuur over elke mogelijke perversie (inclusief bestialiteit en pedofilie), en een Museum voor Seks met een breed scala aan homoseksuele fetisjartikelen, dildo’s, `masturbatiemachines’, enz.

Het instituut trok tienduizenden bezoekers per jaar, waaronder schoolklassen. Hirschfeld was een beruchte sodomiet, in de volksmond bekend in de Berlijnse homo-wereld onder de naam Tante Magnesia.

Hij richtte ook een commissie voor homorechten op en schreef en publiceerde vele ontaarde boeken en tijdschriften, waaronder Jahrbuch für Sexuelle Zwischenstufen (Jaarboek voor Intermediate Sexual Types). In feite is hij de sinistere figuur die de term ‘travestiet’ heeft bedacht. Hirschfeld voerde campagne om een einde te maken aan de arrestatie van travestieten en prostituees door de Berlijnse politie.

In 1921 organiseerde Hirschfeld het Eerste Congres voor Seksuele Hervorming, dat leidde tot de oprichting van de World League for Sexual Reform, met conventies in Kopenhagen [1928], Londen [1929], Wenen [1930] en Brno [1932].

Kortom, Hirschfeld was de typische Hebreeuwse cultuurmoordenaar die Adolf Hitler zo uitlegde: “En in welke machtige doses dit gif werd gefabriceerd en gedistribueerd. Natuurlijk, hoe lager het morele en intellectuele niveau van zo’n auteur van artistieke producten, hoe onuitputtelijker zijn vruchtbaarheid.

“Soms ging het zo ver dat een van deze kerels, die zich gedroeg als een rioolpomp, zijn vuiligheid direct in het gezicht van andere leden van het menselijk ras schoot. Het was een vreselijke gedachte, en toch was het niet te vermijden, dat het grotere aantal Joden speciaal door de natuur leek te zijn ontworpen om deze beschamende rol te spelen”. – Mein Kampf. ibid. 42. Adolf Hitler noemde Hirschfeld de gevaarlijkste jood in Duitsland.

Het instituut van Hirschfeld was een monument voor zedendelicten en vertegenwoordigde alles waar de NSDAP tegen was. In mei 1933 bestormde de Deutsche Studentenschaft (Duitse Studentenbond) dit hol van losbandigheid schreeuwend Brenne Hirschfeld (Burn Hirschfeld) en begon het personeel te slaan en het terrein te vernielen. Het instituut werd definitief gesloten en de uitgebreide lijsten met namen en adressen werden in beslag genomen.

Enkele dagen later werd de hele bibliotheek op straat verbrand, zo’n 20.000 boeken en afbeeldingen, samen met marxistische literatuur en ander subversief materiaal. Sindsdien hebben de bedrijfsmedia en de uitgeverijen van het paleis zonder enige uitleg geprotesteerd tegen het leeghalen van het moeras door de Duitse studenten.

Hirschfeld was in die tijd op een internationale spreekbeurt over seksualiteit. Hij keerde nooit meer terug naar Duitsland en stierf twee jaar later in ballingschap. In oktober 1941 pleegde de medeoprichter van het instituut, Kronfeld, in Moskou zelfmoord bij de naderende Duitse troepen.

BRON: Daily Archives

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top