CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaGeldGlobalismeJoodse bankiers waren de oorzaak van zowel de Tweede Wereldoorlog als de Armeense genocide.

Joodse bankiers waren de oorzaak van zowel de Tweede Wereldoorlog als de Armeense genocide.

door

Het Zou geen geheim moeten zijn voor een geschoold persoon die meestal om financiële redenen oorlogen uitlokt. De Armeense genocide (1915), vaak toegeschreven aan het Turkse nationalisme, werd in feite uitgelokt door de Rothschild-bankiersfamilie, via hun agent, een jood genaamd Emanuel Curasso. Hij maakte deel uit van de groep die de Jong-Turken leidde, waarvan de leden een mengeling waren van moslims en joden.

De Rothschilds waren eigenaar van de Kaspische en Zwarte Zee Petroleum Maatschappij, die olie haalde uit velden bij Baku, in Azerbeidzjan, en deze verscheepte naar hun raffinaderij in Fiume aan de Adriatische Zee. De producten werden vervolgens in het hele Midden-Oosten verkocht. De Rothschilds wilden een einde maken aan etnische conflicten langs de handelsroute, en aangezien de Armeniërs de zwakste partij in die conflicten waren, was de goedkoopste manier voor de Rothschilds om te krijgen wat ze wilden, het elimineren van de Armeniërs.

De Tweede Wereldoorlog begon ook omdat Duitsland zich losmaakte van de joodse bankiershuizen (waaronder de Rothschilds). De joodse bankiers hadden verwacht dat Hitler Duitsland in de schulden zou steken met leningen van hun banken als zijn middel om het economisch herstel van Duitsland te bewerkstelligen. In plaats daarvan vond Hitler andere middelen – waaronder internationale ruilhandel en alternatieve financiële systemen waarbij de Joden geen woekervingers in de taart hadden.

Dit feit werd destijds goed begrepen, en het werd samengevat door Burggraaf Lymington: “Als we maar drie jaar vrede hebben, zal het financiële systeem van de heren Frankfurter, Warburg en Baruch, en het grootste deel van Wall Street, vanzelf omvallen.” (Bron: The New Pioneer, mei 1939.)

Dat was de eigenlijke reden voor de Tweede Wereldoorlog. Hitler stond op het punt de joodse vampier uit de rug van de westerse beschaving te trekken, en die vampier wilde niet van zijn prooi worden beroofd. Dus begon het een oorlog om de parasitaire status quo te verdedigen.

De invasie van Polen was een voorwendsel. Als het de echte reden voor de oorlog was geweest, dan zou de gelijktijdige invasie van de oostelijke helft van Polen door de Sovjet-Unie net zo verwerpelijk zijn geweest als de invasie van Duitsland in de westelijke helft van Polen.

BRON: National Vanguard

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top