CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandTechSite op dark web verzameld geld voor de moord op Donald Trump

Site op dark web verzameld geld voor de moord op Donald Trump

door

Op het dark web is een website verschenen die oproept tot donaties om de moord op de gekozen president Donald Trump en de gekozen vice-president Mike Pence te faciliteren.

Op de website van Terminating Donald Trump staat het adres van een bitcoin-portemonnee waarop mensen kunnen doneren. De bijgevoegde rekening heeft tot nu toe 115 bitcoins ($88.550) ontvangen, bevestigd via het logboek van bitcoin-transacties die voor iedereen op het netwerk zichtbaar zijn.

“De gevolgen van het feit dat Donald Trump en Mike Pence de leiders van de vrije wereld zijn, is uiterst gevaarlijk”, aldus de site, die alleen toegankelijk is via een gespecialiseerde browser, zoals Tor. “De politieke, ecologische en sociale gevolgen zullen de Verenigde Staten in het ergste geval veranderen.”

De oprichter van de crowdfunding campagne beweert een “bekende ondergrondse organisatie” te zijn die cyberaanvallen uitvoert tegen corrupte regeringen.

“Maar nu moeten we verder gaan, want er is veel meer nodig dan cyberaanvallen om ons te verdedigen om een burgeroorlog of een andere wereldoorlog te voorkomen,” stelt de site. “Het plan dat we moeten uitvoeren vergt veel geld om apparatuur te betalen.”

Binnen de broncode van de website is er een boodschap achtergelaten door iemand die beweert een hacker te zijn die de identiteit van de persoon die de crowdfunding campagne heeft opgezet, heeft ontdekt.

In de boodschap staat dat de site wordt gehost door een Canadese burger die “een kleine oplichter” is. Newsweek probeerde contact op te nemen met de maker van de site via het beheerderse-mailadres dat op de website is gepubliceerd, maar er was geen antwoord op het moment van publicatie.

Het is niet de eerste site die op het dark web verschijnt en oproept tot donaties voor het uitvoeren van moorden op politieke figuren.

De website Assassination Market kreeg in 2013 veel aandacht in de media nadat het gebruikers de kans bood om anoniem bitcoin te doneren als beloning voor iedereen die de moord op mensen, waaronder Barack Obama en Hillary Clinton, heeft uitgevoerd. Een doelwit van 40 bitcoins (30.900 dollar) werd vastgesteld voor de huidige Amerikaanse president Obama, terwijl de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, 124.14 bitcoins (95.900 dollar) kreeg.

De pseudonieme schepper Kuwabatake Sanjuro van de site zei dat hij hoopte dat de Moordmarkt “alle regeringen, overal” zou vernietigen.

Sanjuro vertelde Forbes in 2013: “Ik geloof dat het de wereld ten goede zal veranderen… Zodra een paar politici zich realiseren dat ze de oorlog tegen de privacy hebben verloren, kunnen de moorden stoppen en kunnen we overgaan naar een fase van vrede, privacy en laissez-faire.”

BRON: Newsweek.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top