CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaVK uit de EU, wat zal de Staatsmedia doen?

VK uit de EU, wat zal de Staatsmedia doen?

door

23 januari stemde de Britse koningin in met Brexit-akkoord. Natuurlijk goed nieuws voor Groot Brittannië, maar wat betekend dit voor de toekomst? Daarmee doel ik meer op de Staatsmedia. Hoeveel nep nieuws zal de NOS de komende jaren brengen op de TV over hoe slecht het wel niet gaat in Groot Brittannië?

Wij hebben al eerder gezien hoe de Staatsmedia de Brexit in een kwaad daglicht bracht en dat het slecht zou zijn voor het land. Toch bleek in de praktijk dat het juist steeds beter ging in het Verenigd Koninkrijk, sinds de overwinning van de Brexit.

Je kunt beter nu alvast op je hoede zijn van wat de Staatsmedia de komende maanden gaat zeggen over Groot Brittannië. Terwijl de MSM maar blijft beweren dat een uittreding uit de EU slecht zou zijn voor de export wereld, verbaasd het mij telkens weer dat mensen de gulden-tijd zijn vergeten. Want in de gulden-tijd deden wij ook handel met het buitenland. Maar niet alleen in de gulden-tijd, ook in tegenwoordige tijd doen wij veel handel met niet-Europese landen, denk daarbij o.a. aan China, de VS en andere niet-EU landen. En blijkbaar is er niemand die daarop let.

De EU doet voorkomen alsof een uittreding slecht zou zijn voor elk Europees land. In feite is het gewoon slecht voor de EU-bazen, daarmee raken zij gewoon inkomen kwijt. De EU kost alleen maar geld en er is geen land die er beter van wordt. De reden dat de EU elk land laat betalen is om ze afhankelijk te maken van de EU. Mocht een land geen geld meer hebben, zijn ze afhankelijk van Europese Staatsleningen. Daarmee vergaard de EU steeds meer macht in elk land.

Nu Groot Brittannië officieel uit de EU is gestapt, lijkt het erop dat de MSM opvallend stil is. Is het een stilte voor de storm? Wie weet! Het is duidelijk dat de grootste financieel centrum van de EU niet langer meer in handen is van de EU. Een enorme grote pech voor de EU-bazen! Maar als het gaat om een stilte voor de storm dan kunnen wij ons maar voorbereiden op enorm veel nep nieuws van de NOS de komende maanden. Natuurlijk zal de Mainstream Media ingezet worden om andere EU-landen te waarschuwen dat een uittreding uit de EU zeer slecht zal uitpakken.

Ga er maar vanuit dat de komende maanden veel feiten verdraait zullen worden door de MSM. Immers, de globalisten zien hun plannen in duigen vallen. En zij zullen elk voorwerp gaan gebruiken om hun globalistische plannen toch ten uitvoer te kunnen brengen. Wij weten hoeveel feiten over Rusland worden verdraait. Waarom? Omdat deze niet meedoet met de elite. Dus, wordt er alleen maar negatief nieuws getoond over Rusland en hun president. Stel dat het Verenigd Koninkrijk steeds meer de kant zal gaan kiezen van Amerika, dan kunnen wij nu al van uitgaan dat het NOS ook Groot Brittannië zal minachten.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top