CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandRapport: Meer dan 300 predikanten, meer dan 1.000 kinderslachtoffers in Pennsylvania.

Rapport: Meer dan 300 predikanten, meer dan 1.000 kinderslachtoffers in Pennsylvania.

door

“Priesters verkrachtten kleine jongens en kleine meisjes” – Een lang verwacht rapport vindt meer dan 300 priesters in Pennsylvania die meer dan 1.000 kinderen seksueel hebben misbruikt.

De cijfers zijn afschuwelijk, maar niet verrassend. Het is een vaststaand feit dat de katholieke kerk doorzeefd werd en nog steeds wordt met uitbuitende geestelijken die kinderen verkrachten en seksueel misbruiken, waarbij ze hun vermeende geestelijke autoriteit als kerkleiders gebruiken om hun slachtoffers te intimideren en te intimideren tot ze hun mond houden.

Het verslag van de Hoge Raad merkt dit op:

Priesters verkrachtten kleine jongens en meisjes, en de mannen van God die verantwoordelijk voor hen waren deden niet alleen niets, ze verstopten alles.

De Washington Post rapporteert:

Het Hooggerechtshof van Pennsylvania heeft dinsdag een groot juryrapport uitgebracht over seksueel misbruik in de katholieke kerk, waarin meer dan 300 beschuldigde geestelijken worden opgesomd en waarin een “systematische” doofpotoperatie door kerkleiders van meer dan 70 jaar wordt beschreven.

De New York Post rapporteert:

Er waren honderden ,,priesters” die meer dan 1.000 kinderen in Pennsylvania seksueel misbruikten voor decennialang – allen terwijl het werd beschermd door rooms-katholieke leiders van de Kerk, volgens een vernietigend rapport dat vrijgegeven werd op Dinsdag.

CBS News rapporteert:

Meer dan 1000 kinderen – en mogelijk nog veel meer – werden gemolesteerd door honderden rooms-katholieke priesters in zes bisdommen van Pennsylvania, terwijl hoge kerkelijke functionarissen stappen ondernamen om het te verdoezelen, volgens een baanbrekend rapport dat dinsdag werd vrijgegeven.

De hoge juryleden zeiden dat zij geloven dat het “echte aantal” misbruikte kinderen “in de duizenden” zou kunnen zijn, aangezien sommige verslagen verloren zijn gegaan en de slachtoffers bang waren om naar voren te komen. Het rapport verklaarde dat meer dan 300 geestelijken over een periode van tientallen jaren het misbruik begingen.

Het verhaal is maar al te bekend: Katholieke priesters verkrachten en misbruiken kinderen, en katholieke kerkleiders verdoezelen het misbruik. Dit is een standaardprocedure voor de kerk, en dat is al tientallen jaren zo. In feite heeft de katholieke kerk maandenlang gevochten om een einde te maken aan de openbare onthulling van dit meest recente juryrapport, waarbij het patroon van verdoezelen en uiteindelijk mogelijk maken van pedofiele priesters, en het verkrachten en seksueel misbruiken van kinderen werd herhaald.

De vriendelijke atheïst noteert een paar hartverscheurende passages uit de inleiding van het verslag van de Hoge Raad: “De katholieke Kerk heeft zich maandenlang ingespannen om de vrijlating van dit meest recente verslag van de Hoge Raad tegen te houden en uiteindelijk pedofiele priesters in staat te stellen, en om kinderen te verkrachten en seksueel te misbruiken:

De meeste slachtoffers waren jongens, maar er waren ook meisjes. Sommigen waren tieners; velen waren pre-puberaal. Sommigen werden gemanipuleerd met alcohol of pornografie. Sommigen werden gedwongen om hun aanranders te masturberen, of werden door hen betast. Sommigen werden oraal verkracht, sommigen vaginaal, anderen anaal. Maar ze werden allemaal aan de kant geschoven, in elk deel van de staat, door kerkleiders die er de voorkeur aan gaven de mishandelaars en hun instelling vooral te beschermen.

Priesters verkrachten kleine jongens en meisjes, en de mannen van God die voor hen verantwoordelijk waren deden niet alleen niets, ze verborgen het allemaal. Decennia lang. Monseigneurs, hulpbisschoppen, bisschoppen, aartsbisschoppen, kardinalen werden meestal beschermd; velen, waaronder enkele die in dit verslag worden genoemd, werden gepromoveerd. Totdat dat verandert, vinden wij het te vroeg om het boek over het seksschandaal van de katholieke kerk te sluiten.

Het komt er op neer: De katholieke kerk is tot in de kern verrot, en een langverwacht groot juryrapport vindt meer dan 300 priesters die in Pennsylvania meer dan 1000 kinderen seksueel misbruikt hebben.

BRON: Patheos.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top