CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandZIE: Gruwelijke praktijken van uithuisplaatsing van jeugdzorg.

ZIE: Gruwelijke praktijken van uithuisplaatsing van jeugdzorg.

door

Er is onlangs een video geplaatst op YouTube waar met man en macht aan wordt gewerkt om deze van het internet af te krijgen. Er loopt een hele rechtszaak over waar nog uitspraak over gedaan moet worden. Dit is wat er bij de beschrijving van de video staat op YouTube:

Eind juli 2019 heeft jeugdzorg op een afschuwelijke wijze weer kinderen getraumatiseerd voor het leven om ze op traumatische wijze bij hun biologische ouders te ontnemen!Gele hesjes Jeugdzorg

Een Middelburgs meisje van bijna 1 is in juli vorig jaar gedwongen uit huis gehaald door jeugdbeschermers. Stelt de video die de Middelburgse ouders daarvan op internet zetten een misstand aan de kaak? Of vormt die een bedreiging voor hulpverleners?

Op donderdag stonden de ouders, Emily Passemiers en degene die aan het filmen was, vader Stanley Louws in de rechtbank tegenover de Willam Schrikker Groep. De jeugdzorginstelling eiste in een kort geding dat de video van Facebook en Youtube wordt verwijderd.

De rechter doet binnen twee weken uitspraak.

Tekst BRON: Fakka.nl
Video BRON: Gele Hesjes Jeugdzorg

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top