CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaAls een kind kan praten, kan het seks hebben’ Zieke viezerik verliest beroep tegen het reisverbod.

Als een kind kan praten, kan het seks hebben’ Zieke viezerik verliest beroep tegen het reisverbod.

door

Een schaamteloze pedofiel die verklaarde “als een kind oud genoeg is om te praten, is het oud genoeg om seks te hebben” heeft zijn beroep tegen een verbod om landen te bezoeken waar de leeftijd van toestemming lager is dan in het Verenigd Koninkrijk, verloren.

De politie heeft Jason Leonard, 37 jaar, beschreven als “een van de gevaarlijkste” geregistreerde zedendelinquenten in het land.

Leonard werd in 2013 voor 32 maanden opgesloten nadat hij 251 onzedelijke foto’s van kinderen had gedownload en deze vervolgens op het internet had gezet.

Hij werd in de gevangenis gegooid met een bevel tot preventie van zedendelicten (SOPO), waardoor zijn internetgebruik in de gaten kon worden gehouden.

Hij kreeg ook een bevel tot voorkoming van seksuele schade (SHPO), wat extra eisen stelt aan onder andere het reizen. Leonard, van Haslingden in Lancashire, ging in hoger beroep tegen de SHPO, maar slaagde er vandaag niet in om deze te herroepen.

In de 10 jaar dat ik deze functie uitoefen, heb ik nog nooit een zedendelinquent ontmoet die openlijk zijn pedofiele neigingen erkent.Detective Constable Andrew Ashworth

Burnley Crown Court hoorde hoe de pedofiel zei dat hij naar andere landen wilde reizen waar de leeftijd van toestemming lager is zodat hij een seksuele relatie kon nastreven.

Na het verlies van het beroep van de rechtbank vandaag, zal Leonard alleen in staat zijn om naar het buitenland te reizen als hij schriftelijke toestemming heeft van de politiecommissaris.

Hij had eerder de politie verteld dat zijn ideale partner tussen 12 en 14 jaar oud is en zei zelfs: “als een kind oud genoeg is om te praten, is het oud genoeg om seks te hebben”.

De rechter hoorde vandaag dat Leonard gelooft dat pedofielen in het Verenigd Koninkrijk worden “vervolgd”, zoals “homoseksuelen 40 jaar geleden en de Joden in de Tweede Wereldoorlog”.

De politie van Lancashire heeft gewaarschuwd dat hun vermogen om zijn internetgebruik te controleren niet “voldoende is om zijn risico’s te beheersen”.

Magistraten hebben de politie toegestaan om een SHPO op hem te richten, wat ervoor zorgt dat hij geen onbeheerd contact heeft met een kind onder de leeftijd van 16 jaar.

Leonard’s advocaat zei dat dit bevel “volkomen disproportioneel” was en moest worden herroepen.

Detective Constable Andrew Ashworth zei: “Mr Leonard is uniek. In de 10 jaar dat ik deze functie uitoefen, heb ik nog nooit een seksuele delinquent ontmoet die zijn pedofiele neigingen openlijk erkent.

“Hij is uitzonderlijk en is als uitzonderlijk bestempeld. Hij is heel vocaal en onvermurwbaar over deze vervolging. Hij houdt het bij de vervolging van homoseksuelen 40 jaar geleden.

“De heer Leonard heeft zijn wens geuit om het land te verlaten omdat hij gelooft dat de politie, de rechterlijke macht en de regering in dit land pedofielen vervolgen.

“Hij gelooft dat pedofilie mettertijd op dezelfde manier zal worden geaccepteerd als homoseksualiteit vandaag de dag.”

“Hij heeft gesproken over Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië omdat hij gelooft dat ze een lagere leeftijd hebben om toestemming te geven in het midden van de tienerjaren.

Leonards advocaat, Stuart Kaufman, vertelde het hof: “De heer Leonard zei dat hij zich altijd zou houden aan de wetten van welk land hij ook gaat.

“Als de leeftijd van toestemming bijvoorbeeld 15 jaar is in Thailand, dan zou hij zich aan die wet houden”. Hij is de ronselaar van pedofielen. Hij doet precies wat hij op het briefje staat.

“Er staat niets in het dossier van Mr Leonard dat erop wijst dat hij seksuele activiteit heeft gehad met een kind. Het enige wat hij ooit heeft gedaan is kinderporno downloaden.

“Er is niets veranderd in het gedrag van Mr Leonard sinds de oprichting van de SOPO in 2013. De rechtbank had toen een SHPO kunnen maken, maar dat is niet gebeurd.

“Als zijn moeder sterft, kan het veranderen, maar op dit moment is het volledig disproportioneel.”

BRON: Express.co.uk

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top