CensuurVrij.com
BinnenlandBuitenlandIlluminatieKoninklijkhuisKinderoffers en handel in Nederland Een ooggetuige spreekt – Met Nederlandse ondertiteling.

Kinderoffers en handel in Nederland Een ooggetuige spreekt – Met Nederlandse ondertiteling.

door

Ik heb al meerdere malen aandacht geschonken over het Ronde Huis in Nunspeet. Maar een zeldzaam video uit 2015 laat zien hoe een ooggetuige spreekt over de gruwelijke daden van het Koninklijk huis en de vrijmetselaars. Helaas slaapt de massa nog, omdat zij zich geen voorstelling kunnen maken dat het Koninklijk Huis dit zou doen.

Mensen zijn gemakkelijk te misleiden en zien enkel de buitenkant van het Koninklijk Huis. Maar mensen durven niet verder te kijken. Sterker nog; mensen durven geen vragen te stellen of bepaalde zaken in twijfel te trekken omdat ze bang zijn voor kritiek uit hun omgeving.

Deze video is zeer kostbaar en ik raad jullie aan deze te gaan kijken. Het is Nederlands ondertiteld.

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top