CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandCultuurZijn we het alweer vergeten? – Asielzoekers in kamers verzorgingstehuizen! – Nederland een tweede Zuid Afrika?

Zijn we het alweer vergeten? – Asielzoekers in kamers verzorgingstehuizen! – Nederland een tweede Zuid Afrika?

door

In 2015 verscheen er een bericht op de site van Dagblad van Het Noorden(zie link voor artikel). Zo zie je hoe mensen gewoon weer over gaan tot de orde van de dag en bepaalde nieuwsberichten vergeten. Maar ik vergeet niet zo snel!

Het COA(Centraal Opvang voor Asielzoekers) liet in 2015 al weten dat een voormalig verzorgingshuis gebruikt zou worden om 330 asielzoekers te huisvesten. Onder het mom van “voldeed sinds enige jaren niet meer aan de eisen en wensen voor ouderenzorg” wist men deze in te zetten voor asielzoekers. Maar wij weten onderhand dat er gewoon zogenaamd bezuinigd moest worden op verzorgingshuizen, het werd immers wat te duur allemaal.

Nou, ik help jullie uit deze droom! Het sluiten van al die verzorgingshuizen was bedoelt om meer asielzoekers te kunnen huisvesten. Ook verzorgingshuis in Hooghagen wordt tot September 2020 gebruikt om asielzoekers te huisvesten. Je ziet waarvoor het sluiten van verzorgingshuizen heeft gediend.

Eerder was Geert Wilders in opspraak wegens nieuwbouw woningen in Burgum, Friesland. Hij plaatste daarbij een video van de nieuwbouwwoningen in Burgum. Terwijl ouderen, waaronder mijn eigen ouders, jarenlang moeten wachten op een seniorenwoning, worden asielzoekers gewoon sneller gehuisvest. Je hebt geen meer bewijs nodig dat asielzoekers voorgetrokken worden.

Tweede Zuid Afrika?

Als het zo doorgaat ondergaat het Nederlandse volk hetzelfde als wat er in Zuid Afrika gebeurd. Jawel, daar zijn blanke Boeren verdreven van hun een grondgebied, wat zij zelf op hebben gebouwd. Zij werden verdreven uit hun woningen. Weet je wat het gevolg hiervan is, als dit ook gebeurt in ons land? Dat vele generaties daarna geloven dat Nederland nooit van de Nederlanders is geweest en dat zij niets bijgedragen hebben aan de opbouw van Nederland.

Veel mensen kennen de geschiedenis van Zuid Afrika niet en zijn in de veronderstelling dat alleen zwarte Zuid Afrikanen het land hebben opgebouwd en dat zij er eerder waren dan de blanke bevolking. Het gevolg is dat iedereen nu gelooft dat Blanken onterecht het land hebben afgenomen. Gelukkig hebben de Khoisan volkeren zelf bevestigd dat de Blanke Boeren er eerder waren en dat zij alles hebben opgebouwd.

Heel veel mensen zijn door valse geschiedenisverhalen in de EU gehersenspoeld en weten niet beter dan dat Zuid Afrika aan de zwarten toebehoord. Immers, als we spreken over Zuid Afrika dan zien wij van die Hottentotten die van de grond eten en alles voorkauwen voor hun kinderen. Dat laat zien hoe mensen de kennis zijn verloren over de identiteit van het Blanke Boerenvolk. Zo zullen mensen ook hun eigen identiteit verliezen in hun eigen land.

Als het zo doorgaat dan zullen generaties erna geloven dat, wij blanken, Nederland hebben beroofd van de moslims. En als het zover komt zullen ook geschiedenis boeken herschreven worden, wat nu grotendeels al gebeurd. Kinderen leren nu al een verkeerde geschiedenis over Nederland. Helden uit de middeleeuwen, die streden voor de vrijheid van het volk, worden  nu al als criminelen bestempeld, als moordzuchtige machines die eens hebben bestaan. Immers, strijden voor de vrijheid van het volk is niet toegestaan, dat wordt beschouwd als racisme.

Het woord “Racisme” en “Discriminatie” beroofd het Hollandse volk van hun identiteit.

Omdat alles onder het mom van “Racisme” wordt geschoven, worden de Nederlanders steeds meer van hun identiteit beroofd. Het woord “Racisme” heeft er zelfs voor gezorgd dat de vrijheid van de Hollanders is afgenomen. Ouderen en jonge vrouwen zijn immers niet meer veilig op straat. Het afschaffen van varkensvlees is in volle gang. Waarom? Immers, moslims eten geen varkensvlees. Ook de vrijheid van meningsuiting is weggenomen. Je wordt nu om uitspraken al vervolgd. Raar dat daar wel tijd voor is. Maar om degenen aan te pakken die echt voor overlast zorgen, is blijkbaar geen tijd voor.

Ook de politie doet hier vrolijk aan mee. Vroeger was een agent jouw beste vriend. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Zij gehoorzamen een corrupte overheid, omdat zij hiervoor betaald worden. Daarmee wordt het Hollandse volk gewoon klem gezet en kunnen zij geen kant uit.

Door de opkomst van de woorden “racisme” en “discriminatie” wordt het volk steeds meer beroofd van hun identiteit. Door deze beide woorden kan het Hollandse volk geen kant meer op. Zij zitten letterlijk en figuurlijk klem. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen ervoor kiezen om te emigreren. Velen gaan richting Hongarije. Het nadeel hiervan is dat onze toekomstige generaties niet meer zullen weten wie Nederland daadwerkelijk hebben opgebouwd en zullen zij geloven dat blanken het Nederlandse grondgebied gewoon hebben afgepakt van anderen, wat niet het geval is. Datzelfde geloven vele mensen nog steeds over Zuid Afrika.

Maar het is ook onderdeel van de Grote Agenda. Het volk beroven van hun identiteit moet ervoor zorgen dat zij een verleden zullen ontwikkelingen zonder roots. Door de eeuwenlange migraties van volkeren, zijn velen hun roots, ofwel hun identiteit, kwijt geraakt. Mensen weten niet eens meer waar ze vandaan komen. Wie spoorloos heeft gevolgd ziet hoe kinderen, van buitenlands komaf, hun roots toch weer opzoeken, omdat zij iets missen in hun leven. Ik vertel jou, dit laat zien dat deze kinderen nog wel gezond zijn en nog wel geïnteresseerd zijn in hun afkomst en identiteit!

De multiculturele samenleving is niets meer dan een soort van verschuivingen van volkeren en identiteiten. Immers, een volk zonder achtergrond, afkomst en identiteit kan zich immers nergens op beroemen. En dat is precies wat de elite wil.

Waar staan wij nu?

wat wij ons zelf zouden moeten afvragen is waar wij nu staan als Nederlanders. Zijn wij nog wel bereidt om te strijden voor ons identiteit? Wij kunnen nu nog vechten om ons identiteit te behouden. Maar dan zal er wel veel moeten gebeuren.

In de eerste plaats moeten wij niet opstaan tegen asielzoekers, maar tegen onze overheid! Zij zijn de wortel van al het kwaad dat is geschied! Maar ik zie een slap volk dat bang is geworden. Protesteren heeft geen zin en wij hebben ondertussen gezien dat het geen werking heeft op de overheid.

Wij moeten leren om weer op ouderwetse manier te gaan strijden voor onze vrijheid! En daar heb je ballen voor nodig! Maar de vraag is of wij die ballen hebben! Heb jij die ballen of ben jij ook zo’n softy, feministische, half  mannelijke of half vrouwelijke figuur geworden dat nergens meer toe in staat is? Mannen moeten weer mannen worden en vrouwen moeten weer vrouwen worden, dan weet iedereen waar zijn of haar plaats is!

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top