CensuurVrij.com
AlgemeenEconomieEuropaGezondheidGlobalismeIlluminatieVideo'sCoronavirus komt te voorschijn te midden van een hoogtepunt van de anti-globalistische revolutie.

Coronavirus komt te voorschijn te midden van een hoogtepunt van de anti-globalistische revolutie.

door

Tot nu toe hebben we een grootschalige bloedige oorlog vermeden die historisch gezien samenviel met de 4e omwenteling.

Informatieoorlogen, mogelijk gemaakt door het internet en directe communicatie, hebben het verzet in staat gesteld om het establishment met de waarheid aan te vallen.

“Restanten van de oude sociale orde zullen uiteenvallen. Het politieke en economische vertrouwen zal imploderen. Echte ontberingen zullen het land overspoelen, met ernstig leed dat vragen van klasse, ras, natie en imperium met zich mee zou kunnen brengen. Het voortbestaan van de natie zal op het spel staan. Ergens voor het jaar 2025 zal Amerika door een grote poort in de geschiedenis gaan, evenredig met de Amerikaanse Revolutie, Burgeroorlog en de twee noodsituaties van de Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog”. – Strauss en Howe, The Fourth Turning, 1997

Historische cycli spelen ongetwijfeld een rol als het Coronavirus zich over de hele wereld verspreidt.

Alle tekenen wijzen erop dat Amerika zich in het midden van een 4e draaicyclus bevindt.

Auteurs William Strauss en Neil Howe documenteren deze historische patronen in hun boek The Fourth Turning uit 1997: Een Amerikaanse profetie.

Een Fourth Turning (die ongeveer elke 80 jaar plaatsvindt) gebeurt wanneer nationale kwesties die al jaren zonder oplossing koken, exploderen. “Subliminale angsten… worden urgent” in de Vierde Keerzijde.

In deze revolutionaire tijd verschansen groepen zich in de machtsstructuur om deze te ondersteunen, terwijl anderen zich organiseren om zich ertegen te verzetten.

Beroemde Vierde Keerzijde van het verleden omvatten: De Rozenoorlogen (1459-1487), de Amerikaanse Revolutie (1773-1794), de Burgeroorlog (1860-1865), en de Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog (1929-1946).

Een wereldwijde vierde revolutie

Door de globalisering en de wereldwijde communicatie lijken de vierde keercycli over de hele wereld – waaronder veel verschillende landen, culturen en regeringen – synchroon te lopen en leiden ze in feite tot een dramatisch wereldwijd crescendo.

Vorige vier omwentelingen waren gericht op het leiderschap van individuele naties. Dodelijke oorlogen werden uitgevochten en daarna begon een nieuw tijdperk.

Hoewel dit nu nog steeds waar is, is de huidige revolutie gericht tegen globalisten die een machtsstructuur vertegenwoordigen die alle naties in gelijke mate bedreigt, op hetzelfde moment in de geschiedenis.

Het is deze dreiging die zich verbindt als een soort traditionalistische en nationalistische individuen over de hele wereld. Het is een werkelijk ongekende periode in de geschiedenis van de mensheid.

Tot nu toe hebben we een bloedige oorlog vermeden die historisch gezien samenviel met de vierde omwenteling. Informatieoorlogen, mogelijk gemaakt door het internet en directe communicatie, hebben het verzet in staat gesteld om het establishment met de waarheid aan te vallen.

De overwinnaars van de huidige wereldwijde strijd zullen de weg bereiden voor een nieuw tijdperk van vrijheid of slavernij voor de mensheid.

Mike Adams sluit zich aan bij The Alex Jones Show om het nieuws van een nationale noodtoestand in het kielzog van de coronavirus pandemie te breken.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top