CensuurVrij.com
BuitenlandGezondheidGlobalismeIraanse generaal: het coronavirus is een door de mens gemaakt biowapen.

Iraanse generaal: het coronavirus is een door de mens gemaakt biowapen.

door

Hiermee wordt gesuggereerd dat de VS het virus heeft losgelaten tegen China en Iran.

Een Iraanse militaire leider heeft gesuggereerd dat het coronavirus geen natuurlijke ziekte is en dat het een door de mens gemaakt biowapen is dat door een ‘vijandige staat’ tegen China en Iran wordt gekweekt en vrijgelaten.

Brigadier-generaal Gholam Reza Jalali, een Iraanse officier die verantwoordelijk is voor de Civil Defense Organization van het land, beweerde dinsdag dat “een studie naar de gevolgen van het virus in termen van tolheffing of de omvang van de epidemie en het soort mediapropaganda over deze kwestie die gericht is op het vergroten van angst en paniek onder de mensen versterkt de speculaties dat er een biologische aanval is gelanceerd tegen China en Iran met economische doelen”.

Met een sterke aanwijzing dat het virus een bio-aanval is door de VS, vertelde Jalali aan het Iraanse Fars News Agency, staatsmedia, dat hij op zoek is naar “laboratoriumonderzoek en vergelijkt hij het genoom van het primaire virus en het nieuwe genoom” om zijn theorie te bevestigen.

Iran is ervan beschuldigd de werkelijke omvang van de uitbraak binnen zijn grenzen te verdoezelen. Op het moment van schrijven heeft het officieel slechts 92 sterfgevallen geregistreerd van 2.922 gevallen, maar die aantallen zijn aanzienlijk lager dan wat onafhankelijke rapporten en beweringen van dissidente groepen binnen het land suggereren. Het werkelijke aantal sterfgevallen wordt geschat op honderden of duizenden.

De video’s die door de dissidente groepen op YouTube zijn geüpload, beweren dat ze mensen laten zien die in de straten van Teheran ineenstorten door de gevolgen van het virus, en doen denken aan eerdere video’s uit China:

De BBC publiceerde beelden die naar verluidt afkomstig zijn uit Iran, met honderden lichamen in zakken in een lokaal mortuarium in Qom. De in het Midden-Oosten gevestigde correspondent Joyce Karam merkte op dat “als wordt bevestigd dat deze afkomstig zijn uit Corona als video’s beweren, het aantal doden hoger is dan de regering beweert”.

Andere video’s tonen voorbereidingen voor massagraven en hulpverleners in vol ornaat die slachtoffers begraven:

De Iraanse dictator Ayatollah Khamenei heeft dinsdag een verklaring afgelegd waarin hij erop aandringt dat de “jihad” tegen het coronavirus succesvol is en dat de uitbraak “niet zo’n grote tragedie is”.

“Ik wil niet zeggen dat het onbelangrijk is, maar laten we het ook niet overdrijven. Het Coronavirus zal het land kortstondig beïnvloeden en verdwijnen. Maar de ervaring die het brengt, en de acties van de mensen & de overheid sectoren, zijn als een openbare oefening die zal blijven als verwezenlijking,” zei Khamenei.

Het idee dat het virus is ontstaan in een laboratorium is een discussiepunt sinds de uitbraak begon, met sommige Amerikaanse ambtenaren en westerse biologische deskundigen die hun bezorgdheid uiten over het feit dat het coronavirus een Chinees biowapen kan zijn.

Mike Adams sluit zich aan bij Alex Jones live via Skype om te bevestigen dat het coronavirus een biowapen is dat door de Chinese communistische regering is vrijgegeven om de economie van de Verenigde Staten te vernietigen.

Een Amerikaanse ambtenaar die niet heeft geschuwd om het biowapen te onderzoeken is de heer Tom Cotton uit Arkansas Sen, die meerdere malen heeft verklaard dat Peking de vragen moet beantwoorden, en dat de “bewijslast” bij “de communisten” ligt om uit te leggen waar het virus vandaan kwam.

Cotton heeft opgemerkt dat “Wuhan het enige superlaboratorium van China op niveau 4 voor bioveiligheid heeft dat werkt met ’s werelds meest dodelijke ziekteverwekkers waaronder het coronavirus.”

Andere ambtenaren, zoals senior adviseur van het Witte Huis Peter Navarro, hebben toegegeven dat ze geen enkele mogelijkheid uitsluiten:

Dr. Francis Boyle sluit zich aan bij The Alex Jones Show om het rokende wapen dat het gewapende Wuhan-virus aan de VS koppelt, te ontmaskeren.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top