CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandGezondheidCdc geeft in de Amerikaanse rechtszaal toe dat het geen studies heeft om de bewering ‘vaccins veroorzaken geen autisme’ te staven.

Cdc geeft in de Amerikaanse rechtszaal toe dat het geen studies heeft om de bewering ‘vaccins veroorzaken geen autisme’ te staven.

door

De media zullen deze bommelding waarschijnlijk negeren en de anti-vaxxers blijven demoniseren.

Het Center for Disease Control gaf toe tijdens een Amerikaans proces dat zij geen wetenschappelijke studies heeft om zijn bewering te ondersteunen dat vaccins die aan baby’s worden gegeven, geen autisme veroorzaken.

Het proces, dat door het Informed Consent Action Network zonder winstoogmerk wordt ingediend, zocht voor CDC bewijs om de bewering op zijn officiële website te staven dat ” Vaccins geen autisme veroorzaken “.

Uit ICAN’s persbericht:

De CDC beweert op haar website dat ” Vaccins veroorzaken geen autisme.” Ondanks deze bewering hebben studies aangetoond dat tussen 40% en 70% van de ouders met een autistisch kind nog steeds vaccins de schuld geven voor het autisme van hun kind, wat meestal wijst op vaccins die tijdens de eerste zes maanden van het leven worden toegediend.

In de zomer van 2019 heeft ICAN een verzoek ingediend bij de Freedom of Information Act (FOIA) aan de CDC voor “Alle studies waarop de CDC zich baseert om te beweren dat het DTaP-vaccin geen autisme veroorzaakt”.

Ondanks maandenlange eisen is het CDC er niet in geslaagd om één enkele studie te maken naar aanleiding van deze FOIA-verzoeken.

ICAN werd daarom gedwongen om de CDC voor de Amerikaanse rechtbank te dagen, waar de CDC uiteindelijk heeft toegegeven, in een door een federale rechter ondertekende bepaling, dat het geen studies heeft om te ondersteunen dat een van deze vaccins geen autisme veroorzaakt.

Del Bigtree, de oprichter van ICAN, licht de rechtszaak hieronder nader toe:

Lees de persverklaring van ICAN:

Ican vs Cdc Lawsuit Pr by Jamie White on Scribd

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top