CensuurVrij.com
BinnenlandPolitiek‘Kiezers zien Rutte als beste naoorlogse premier’ is pas nepnieuws!

‘Kiezers zien Rutte als beste naoorlogse premier’ is pas nepnieuws!

door

Op 13 maart werd door het NRC gemeld dat Rutte als de beste naoorlogse premier wordt beschouwd. Deze woorden kwamen over als satire. Maar nee, het NRC beweerd dat het echt zo is.

Als je de Twitter en Facebook account van Rutte opzoekt dan zie je hoe mensen op hem reageren. Dan kun je je toch niet voorstellen dat Rutte als de beste naoorlogse premier wordt beschouwd. Dit is weer een stukje bewijs van hoe er met de cijfers wordt gespeeld.

Maar als je het artikel goed even doorleest dan zie je dat de enquête onder 2180 mensen is uitgevoerd. De vraag is; om wie en wat voor mensen gaat het? En de enquête is niet gehouden in geheel Nederland. Hoe kan iemand al beweren dat na 2180 ondervraagden Rutte als de beste naoorlogse premier wordt beschouwd? Het is wel duidelijk dat de enquête enkel is gehouden onder linkse stemmers, dus is het gewoon een eenzijdige enquête geweest.

Dat het hier dus om nep nieuws is gaat moge duidelijk zijn! Wat het NRC eigenlijk doet is om de verkiezingen voor volgende jaar een beetje te manipuleren. Wij weten onderhand hoe de media alles manipuleert. En dat er nu alles aan gedaan wordt om Mark Rutte op te hemelen is niets nieuws. Immers, de elite wil Rutte op de grote stoel houden.

Terwijl Rutte, samen met zijn linkse vriendjes, bezig zijn alles te bestempelen als nep nieuws, werkt hij zelf gewoon mee aan het verspreiden van nep nieuws. Je moet een laag IQ hebben als je dit soort nieuws als echt gaat beschouwen. Is het na de oorlog alles verbeterd? Ja! Maar zeker niet onder Rutte. In de jaren 70, 80 en 90 ging het nog best goed met Nederland. Wij hadden geen EU, wij hadden geen Euro. Sinds Rutte op de troon zit is ons land met een sneltreinvaart achteruit gegaan.

Het NRC zou hun onderzoek landelijk moeten doen. Dan zullen ze zelf ontdekken dat de meerderheid hem niet wil.

Foto: ANP

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top