CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandEconomieGezondheidCoronavirus + Inflatie = Hogere schuldenplafond.

Coronavirus + Inflatie = Hogere schuldenplafond.

door

Wie durft te beweren dat de Coronavirus een door mens gecreëerde virus is zal door de bevolking worden uitgelachen. Wie verder durft te denken zal als complotter worden uitgemaakt. Want de massa kan simpelweg niet zelfstandig nadenken.

Wie van geschiedenis houdt en deze graag mag onderzoeken, zal ontdekken dat er niets nieuws onder de zon is. In de geschiedenis hebben wij mogen leren dat een inflatie ervoor zorgt dat het schuldenplafond daarmee omhoog kan worden gebracht. En dat is precies wat nu ook weer het geval is.

Er zijn twee zaken dat voor inflatie kan zorgen, een oorlog of een pandemie. Want door deze beide crisissen kan een inflatie ontstaan. Daarmee kan het schuldenplafond omhoog worden gebracht. Waarom? Poep simpel! Zodat een valuta niet snel failliet kan worden verklaard.

Mensen hebben niet door dat de elite achter de schermen proberen de EU in stand te houden. Door de coronavirus zijn wij de Brexit alweer vergeten. Want door de Brexit is de EU een groot financieel centrum kwijt geraakt. Het is onmogelijk om alle schade bij alle EU landen op te eisen. Zouden ze dat doen dan heeft de EU zichzelf ermee te pakken. Een failliet land kan immers geen financiële bijdrage leveren aan de EU.

Een crisis is de sleutel tot een doorgang.

Door de eeuwen heen hebben crisissen voor veel problemen gezorgd. Maar wat niemand doorheeft is dat een crisis ervoor zorgt dat er opnieuw geïnvesteerd moet worden. Door een crisis te veroorzaken, zal er opnieuw geïnvesteerd moeten worden om iets te herstellen. Daarmee kan het bestaan van een valuta gegarandeerd blijven.

Het schuldenplafond kan pas worden verhoogd als er een inflatie ontstaat. Het heeft nadelige gevolgen voor het volk zelf. Daarmee worden producten veel duurder. Maar een voordeel aan het verhogen van een schuldenplafond is dat een valuta zijn waarde enigszins blijft behouden en andere landen moeten dieper in hun buidel graven als het gaat om export, import etc.

Een crisis is dus de sleutel voor het voortbestaan van een valuta. Nogmaals; de elite wil de EU niet opgeven. Er staat teveel op het spel als de EU implodeert. Zou de EU imploderen dan betekend dit ook het einde van de controle over de bevolking. Het gevolg? Op dit moment controleert de EU wat er allemaal gebeurt. Schoolboeken, banken, sociale voorzieningen, het opleidingssysteem en media houdt de massa in de macht van de EU. Zonder deze voorzieningen zou het volk niet langer meer gehersenspoeld kunnen worden.

Vergrijzing en de kwetsbare.

Nogmaals, ik weet dat de massa mij als dwaas gaan bestempelen als ik verder denk. Je mag simpel weg niet verder denken, omdat de massa het ook niet kan. Het kost enorm veel moeite en energie als je verder durft te denken en dat is het laatste wat de massa wil. Alles voorgekauwd(NOS, RTL Nieuws etc.) krijgen is veel gemakkelijker en je hoeft er niets voor te doen.

Afgelopen jaren hebben wij gezien hoe de politiek heeft geklaagd over de vergrijzing en dat de zorgkosten voor de kwetsbare en ouderen te duur is geworden. Allerlei zaken kwamen op TV en kranten voorbij. Men was zo bezig met de wet “voltooid leven” waarbij mensen gemakkelijker in aanmerking kunnen komen voor euthanasie. En zoals de politiek beweerde ging het dan om ernstige zieken die niet meer genezen kunnen worden. Maar denk jij nou echt dat dat het enige is?

Een lange tijd terug werkte ik op een boerderij. De zoon had de boerderij overgenomen omdat zijn vader op sterven lag. De nierfunctie van zijn vader ging steeds verder achteruit. Maar zijn vader vertelde ons hoe iemand van de buurtzorg hem probeerde over te halen om euthanasie te plegen. “Wat doet u zoal overdag?” Waarop hij antwoordde “Och ik zit overdag wat voor de ramen en zie wat er buiten gebeurt”. En zij antwoordde “Dat is ook geen leven hé, het is misschien toch maar beter dat u kiest voor euthanasie, want dit is ook geen leven zo”.

Ik begon mij gelijk af te vragen waarom deze vrouw van buurtzorg hierover begon. Dus, ik ging opzoek naar wat deze mensen allemaal leren in hun opleiding. Tot mijn grote verbazing kwam het onderwerp “euthanasie” ook voor. Hoe raar het voor jou ook klinkt, in bepaalde gevallen moet iemand van de zorg terminale zieken proberen over te halen tot euthanasie.

Je zult nu wel denken wat dit te maken heeft met de Coronavirus. Dit laat dus zien dat jij niet in staat bent verder te denken. Maar wat doet de Coronavirus? De coronavirus is net als andere griepvirussen, het pakt altijd de mensen die lichamelijk al zwak zijn. Ook mensen, waarvan niet eens bekend is/was dat deze al ziek waren, sterven veel sneller aan deze griepvirus. Mensen die bijv. een chemokuur ondergaan hebben geen weerstand meer en sterven gemakkelijker aan een griepvirus. Dat de coronavirus veel hardnekkiger is vergeleken met andere griepvirussen is wel duidelijk.

Hoe hard dit ook klinkt voor jou, het ruimt in feite de zwakkeren op. Hiermee kan de vergrijzing worden tegen gegaan. En mensen die al ernstig ziek zijn sterven veel sneller waardoor er bespaard kan worden op zorgkosten. Wie de agenda kent van de Bilderberg weet dus ook dat hun streven is om de wereldbevolking terug te dringen. Maar dat is niet alles. Alleen de sterken moeten overblijven.

Ik weet dat ik een lading kritiek over mij heen ga krijgen met dit soort uitspraken. En het kan mij niets schelen. Wie kan rekenen weet dat 1+1 twee is.  Maar blijkbaar heeft de massa nog moeite met rekenen.

De waarheid is zo hard waardoor het moeilijk is daarin te geloven.

De waarheid wordt niet zo gemakkelijk gelooft, simpelweg omdat de waarheid aanstootgevend kan zijn voor de massa. En iets wat aanstootgevend overkomt wordt als leugen bestempeld. De misleiding wordt veel gemakkelijker als waarheid aangenomen.

Dit is ook waarom mensen niets zoeken achter de coronavirus. En de massa wil dit ook niet. Zij denken “Laat dit aub snel overwaaien, dan kunnen wij gauw weer over tot de orde van de dag”. Mensen hebben geen zin in om ergens iets achter te moeten zoeken, want het kost immers moeite en energie als je alles gaat onderzoeken.

Mensen leggen zich sneller neer bij de misleiding dan bij de waarheid.

Foto: Bloomberg

1 Reactie

  • Een reaguurder:

    Het is over het algemeen heel simpel om mensen voor de gek te houden, maar het is heel erg lastig om mensen ervan te overtuigen dat ze voor de gek gehouden worden.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top