CensuurVrij.com
AlgemeenGezondheidGlobalismeHet Coronavirus Hoax – Aanleiding om vrijheden af te pakken.

Het Coronavirus Hoax – Aanleiding om vrijheden af te pakken.

door

Regeringen houden van crises omdat ze, wanneer de mensen bang zijn, eerder bereid zijn om de vrijheden op te geven voor beloften dat de overheid voor hen zal zorgen. Na 9/11 hebben de Amerikanen bijvoorbeeld de bijna totale vernietiging van hun burgerlijke vrijheden geaccepteerd in de holle beloften van de PATRIOT Act over veiligheid.

Het is ironisch dat dezelfde Democraten, die vorige maand probeerden president Trump te beschuldigen van machtsmisbruik, eisen dat de regering meer macht en gezag krijgt in naam van de strijd tegen een virus dat tot nu toe minder dan 100 Amerikanen heeft gedood.

Het verklaren van een noodsituatie op Vrijdag, President Trump eist nu de macht aan quarantaine individuen die vermoedelijk door het virus worden besmet en, zoals Politico schrijft, ,,stop en neem geen vliegtuig, trein of auto om de verspreiding van besmettelijke ziekte te verijdelen”. Hij kan zelfs het leger oproepen om een Amerikaanse stad of staat af te sluiten.

Staats- en lokale autoriteiten houden ook van paniek. De burgemeester van de Champaign, Illinois, tekende een decreet waarin hij de bevoegdheid gaf om de verkoop van wapens en alcohol te verbieden en gas, water of elektriciteit af te sluiten voor elke burger. De gouverneur van Ohio sloot in wezen zijn hele staat af.

De belangrijkste angststoker van de Trump Administratie is zonder twijfel Anthony Fauci, hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases van de National Institutes of Health. Fauci is overal in de media te vinden en dient regelrechte leugens op om nog meer paniek te zaaien. Hij getuigde aan het Congres dat het sterftecijfer van het coronavirus tien keer zo hoog is als dat van de seizoensgriep, een bewering zonder enige wetenschappelijke basis.

Op Face the Nation deed Fauci zijn best om een al tankende economie nog meer schade toe te brengen door te zeggen: “Op dit moment, persoonlijk, zou ik niet naar een restaurant gaan.” Hij heeft gepleit voor het sluiten van het hele land voor 14 dagen.

Waarom? Een virus dat tot nu toe wereldwijd iets meer dan 5000 mensen heeft gedood en minder dan 100 in de Verenigde Staten? Tuberculose daarentegen, een oude ziekte waarover tegenwoordig niet veel wordt gesproken, heeft in 2017 bijna 1,6 miljoen mensen gedood. Waar is de paniek hierover?

Als er iets is, wat mensen als Fauci en de andere angsthazen eisen, zal de ziekte waarschijnlijk verergeren. De krijgswet waar ze van dromen zal mensen in hun huizen laten verhongeren in plaats van naar buiten te gaan of naar het strand waar de zon en de frisse lucht zouden helpen de immuniteit te versterken. De paniek die door deze bangmakers wordt veroorzaakt helpt waarschijnlijk de ziekte te verspreiden, aangezien de massale menigte zich in Walmart en Costco voor dat laatste rolletje wc-papier haasten.

De waanzin over het coronavirus beperkt zich niet tot politici en de medische gemeenschap. Het hoofd van de neoconservatieve Atlantische Raad schreef deze week een redactioneel artikel waarin hij de NAVO aanspoorde om een artikel 5 oorlogsverklaring tegen het COVID-19 virus af te geven! Gaan ze tanks en drones sturen om deze microscopische vijanden uit te roeien?

Men zou zich moeten afvragen of deze “pandemie” van het coronavirus een grote hoax zou kunnen zijn, waarbij het werkelijke gevaar van de ziekte massaal wordt overdreven door degenen die – financieel of politiek – willen profiteren van de daaruit voortvloeiende paniek.

Dat wil niet zeggen dat de ziekte onschadelijk is. Het lijdt geen twijfel dat er mensen zullen sterven aan het coronavirus. Degenen die zich in kwetsbare categorieën bevinden, moeten voorzorgsmaatregelen nemen om hun blootstellingsrisico te beperken. Maar we hebben deze film al eerder gezien. Overheidsovertredingen zijn een bedreiging als excuus om meer van onze vrijheden te veroveren. Maar als de “dreiging” voorbij is, geven ze ons nooit meer onze vrijheden terug.

Dit rapport verscheen voor het eerst op het ronpaulinstitute.com

Naarmate het Coronavirus groeit, heeft president Trump het reizen tussen de Verenigde Staten en het grootste deel van Europa opgeschort, omdat de Wereldgezondheidsorganisatie het Coronavirus uiteindelijk tot een pandemie heeft uitgeroepen.

BRON: Infowars.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top