CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEconomieEuropaGlobalismeIlluminatieKoninklijkhuisPolitiekMr. Ed. RMN 3-14-20… “INTEL Update ( Echt Nieuws) via e-mail – Coronavirus (COVID-19) Pandemie – ER IS GEEN VIRUS”.

Mr. Ed. RMN 3-14-20… “INTEL Update ( Echt Nieuws) via e-mail – Coronavirus (COVID-19) Pandemie – ER IS GEEN VIRUS”.

door

56.000 Amerikaanse troepen zijn in Europa massaal aan het arresteren.

De Wereldgezondheidsorganisatie in NYC werd overvallen.

Militaire operaties zijn begonnen in Amerika en er worden 540.000 arrestaties verwacht. (miljoenen wereldwijd)

Pedofiel John Podesta gearresteerd.

CEO van Microsoft is teruggetreden.

CEO van Disney is afgetreden.

CEO van Tinder…Hinge…OkCupid…Match…allemaal afgetreden.

CEO van Hulu is afgetreden.

CEO van MedMen treedt af.

CEO van L-merken zoals Victoria Secret Bath & Body Works is teruggetreden.

CEO van Salesforce’s is teruggetreden.

CEO van Harley Davidson is teruggetreden.

CEO van IBM treedt af.

CEO van T Mobile treedt af.

CEO van LinkedIn treedt af.

CEO van Mastercard treedt af.

De aandelenmarkten storten neer.

Crypto-markten crashen.

“Rig for Red” betekent dat de troepen op hun rode lampen op hun geweervizieren en uitrusting overschakelen vlak voordat ze de vijand aanvallen. (zodat de vijand ze niet zou zien aankomen)

Dit betekent massale arrestaties en we weten dat dit wereldwijd gaat gebeuren, dus ze hadden ‘een dekmantel’ nodig om het reizen te beperken en mensen klaar te stomen voor een onderbreking van de bevoorrading terwijl een financiële reset en de arrestaties plaatsvinden. President Trump probeert de Amerikanen te vertellen dat ze onder het mom van een pandemie voorbereid moeten zijn.

De aandelenmarkt moet zich aanpassen om een volledige reset uit te voeren en ons te verplaatsen naar een door goud gesteunde valuta en ons te ontdoen van de Fed. De aandelenmarkt is ten onrechte een tijdje opgeblazen.

De CV is de perfecte “crisis” om er veel van te laten werken. Reizen zal waarschijnlijk voor een korte periode worden stilgelegd en misschien zullen alle scholen en universiteiten worden gesloten, zodat kinderen veilig thuis zijn bij hun ouders wanneer de arrestaties plaatsvinden. We zouden zelfs een periode van de huwelijkswet kunnen hebben om mogelijkheden voor plunderingen en rellen te onderdrukken.

Door mensen uit de buurt te houden van grote mensenmassa’s worden valse vlaggen, massaschietpartijen of andere rampzalige gebeurtenissen tot een minimum beperkt. We kunnen geen schietpartij op school hebben als de kinderen niet op school zijn.

Door de CV-crisis kan POTUS onze grenzen sluiten, zodat de binnenlandse veiligheid en ons leger zich kunnen richten op het bewaren van de vrede.

POTUS zei dat alles met het CV in april voorbij zal zijn. Hij zei het omdat hij weet dat ‘het nep is’ en dat ze van plan zijn om in maart actie te ondernemen… en tegen april zal het Amerikaanse publiek op de hoogte zijn van wat er is gebeurd en waarom.

India had een ‘full on’ feestje toen POTUS op bezoek kwam. Het is omdat hij een deal heeft gesloten met India om te beginnen met de productie van veel van de dingen die we China lieten produceren (goedkoop) en het zal India veel helpen. Velen denken dat China’s leider er met Trump in zit.

Toen Trump China bezocht, werd hij meegenomen naar de Verboden Stad en dit is nog nooit gedaan met een andere wereldleider. (waarschijnlijk om volledige privacy te plannen) China heeft ook een Diepe Staat. Ze werken samen met onze CIA en Deep State slechte acteurs. (Clintons, Bidens, Romney, Feinstein en anderen)

Doug Collins, Matt Gaetz, Ted Cruz, Mike Pence, Mike Pompeo en Mark Meadows zouden allemaal zijn blootgesteld aan CV. Wat is een betere manier om hun aanstaande afwezigheid in DC te verklaren dan quarantaine bij hen thuis? Q vertelde ons al dat wanneer de massa-arrestaties gebeuren, POTUS veilig het land uit zal zijn.

AF1 kan continu vliegen (indien nodig) omdat het in de lucht kan worden bijgetankt. President Trump neemt zijn huidige en toekomstige kabinetsleden mee in AF1 om hen uit de buurt te houden. (het zal niemand waarschuwen dat hij ze allemaal meeneemt)
Hij heeft al aangekondigd dat Mark Meadows zijn nieuwe stafchef zal zijn.

De “quarantaine centra” zijn allemaal opgezet in gebieden waar de concentratie van verzegelde aanklachten het hoogst is. Dit verklaart waarom er ‘prikkeldraad schuin naar binnen’ in een quarantaine centrum te zien is in een video. Dit zullen ‘detentiecentra voor de vele criminelen en verraders’ zijn. Ze kunnen zelfs worden opgezet als gevangenissen met het grote aantal.

GITMO heeft een multi-miljoen dollar upgrade gehad die is voltooid. Een nieuwe hoofdrechter is naar GITMO gestuurd. Er is een grote hoeveelheid van onze troepen naar GITMO gestuurd voor een opdracht van 2 jaar afgelopen zomer. Er werden miljoenen besteed aan het upgraden van de gebouwen van Justitie en de advocatenkantoren van GITMO en een andere militaire basis in de VS.

Men gelooft dat Trump, Gen Kelly en Gen Mattis niet op slechte voet staan. Het kan allemaal een daad zijn om ze uit DC te halen en ze onder de radar te laten vliegen zodat ze bij GITMO en de andere bases kunnen zijn om alles op te zetten voor de militaire tribunalen.

Hetzelfde geldt voor de zittingen. Hij weet het allemaal omdat hij AG was terwijl de onderzoeken plaatsvonden en de verzegelde aanklachten werden opgevoerd. Hij heeft zich waarschijnlijk teruggetrokken uit het Russische onderzoek om zich te kunnen concentreren op de andere onderzoeken en verzegelde aanklachten. Hij zou op slechte voet met POTUS zijn vertrokken, maar waarschijnlijk werkt hij al onder de radar sinds hij DC heeft verlaten om alles klaar te krijgen.

Trump heeft veel van de Obama rechters vervangen en anderen die niet het juiste zouden doen wanneer de massa-arrestaties plaatsvinden. Dat heeft lang geduurd om ze te laten bevestigen en strategisch te plaatsen waar ze nodig zullen zijn. Hij heeft de meerderheid van de SCOTUS.

Justitie Roberts is zeer gecompromitteerd. Hij zal of worden vervangen door een andere conservatieve justitie… of hij heeft een deal gekregen. (om samen te werken met gerechtigheid die gediend wordt aan de criminelen en verraders in onze regering)

Er is veel beweging geweest van de Nationale Garde en militair materieel onder het mom van een noodtoestand voor het CV. Ze komen op hun plaats om te helpen bij eventuele civiele onrust die zou kunnen ontstaan over de arrestaties van groepen. (zoals ANTIFA)

Het internet (in ieder geval alle sociale media) zal waarschijnlijk donker worden. (dus geen paniek) Het zal niet voor altijd zijn. Ze testten het afnemen van specifieke platformen en cell service een paar keer. De satellieten van de CIA zijn uitgeschakeld, dus ze zijn verblind.

Gina Haspel was op het laatste SOTU-adres, lachend van oor tot oor. CIA-directeuren wonen zelden of nooit SOTU-adressen bij.

De koningin van Engeland werd vrijdag voor het eerst kort buitengesloten in Windsor Castle. Het was een markering om degenen die Q volgen te vertellen dat het tijd is.

Een Q-post van september 2018 te lezen:

Castle Lock.

Q

Vervolgens staat er:

Paniek in Groot-Brittannië

Paniek in DC

Paniek in het Verenigd Koninkrijk

Paniek in DC

Q

Patriotten

Zijn Nu In

Controle in het Verenigd Koninkrijk en DC

“Niets kan stoppen wat er komt. Niets” – Q

Trump droeg een felgele stropdas in India en vandaag op de CV-persconferentie. Hij vertelt ons dat er geen virus is, omdat het precies dezelfde kleur is als de maritieme vlag die het schip vertegenwoordigt heeft geen besmette mensen aan boord. ER IS GEEN VIRUS. Elke staat die de meeste gevallen en sterfgevallen meldt, zijn alle Heiligdomstaten die worden gerund door Democratische slechte actoren in een poging om financiering voor het virus te krijgen, aangezien Trump alle federale fondsen voor Heiligdomstaten heeft afgesneden.

Zie je het nu?

Trump en Pence zijn overal heen gevlogen, hebben groepsevenementen bijgewoond, mensen geknuffeld, handen geschud. Ze maken zich geen zorgen omdat het Cvirus nep is.

– Wees klaar voor de krijgswet

– Wees klaar om scholen te sluiten

– Wees klaar dat reizen zal worden beperkt

– Wees klaar dat het internet tijdelijk platgegooid zal worden.

– Sta klaar met voorraden om je erdoorheen te krijgen tot het voorbij is.

– Wees klaar om iedereen te vertellen dat het allemaal gepland is…

Anoniem

BRON: Rumor Mill News

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top