CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandGlobalismeIlluminatieKoninklijkhuisPolitiekTientallen arrestaties van beroemdheden – Wat is er aan de hand!?

Tientallen arrestaties van beroemdheden – Wat is er aan de hand!?

door

Mijn dank gaat uit naar Manuela Maan!

Voor degene die zich hierin niet in verdiepen en waarmee het bericht niet resoneert.., laat het los ! ♥️

Hier is wat ECHT NIEUWS dat het lezen waard is ..

(gedeeld) Hier is wat voorkennis die u niet op het nieuws zult horen:

Vanmorgen om 04.30 uur werd de Canadese premier Justin Trudeau door de Verenigde Staten strafrechtelijk aangeklaagd wegens bedrijfs- en financiële misdrijven. Media-eigenaren kregen de opdracht om iedereen te hersenspoelen dat Trudeau en zijn vrouw het Corona-virus hebben en dat ze hun huis voorlopig niet zullen verlaten

Tom Hanks werd 48 uur geleden gearresteerd wegens pedofilie en wordt momenteel vastgehouden in een hotelkamer in Australië, omdat hij weigert terug te vliegen naar de VS. De volgende arrestaties van beroemdheden zijn Celine Dion, Madonna, Charley Barkley en Kevin Spacey. Allen claimen Corona-virusinfecties

De luchthavens van Italië zijn volledig gesloten, aangezien meer dan 80 Vaticaan en financiële ambtenaren dezelfde strafrechtelijke aanklachten hebben gekregen voor financiële misdaad, pedofilie, kinderhandel en seksueel misbruik

Verenigde Emiraten hebben massale arrestaties van hun eigen koninklijke familie en gelieerde ondernemingen voltooid

De veroordeelde Hollywood-verkrachter Harvey Weinstein stemde in met een deal in ruil voor zijn getuigenis tegen honderden Hollywood-beroemdheden en hun betrokkenheid bij de drugshandel, pedofilie en kinderhandel. In plaats van een gevangenisstraf van 55 jaar kreeg hij slechts een gevangenisstraf van 23 jaar. In ruil daarvoor gaf hij getuigenissen tegen enkele van de grootste en machtigste namen, waaronder prins Andrew van het VK, voormalig president Bill Clinton, voormalig vice-president Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, Podesta, NXIVM en PIZZAGATE sekshandelclubs en honderden anderen die allemaal rechtstreeks betrokken waren bij Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein mocht op dezelfde manier een deal sluiten en zijn zelfmoord in de gevangenis vervalsen in ruil voor zijn getuigenis

CEO’s van enkele grote wereldbedrijven zijn aangeklaagd / gearresteerd en sommige zijn gedwongen af ​​te treden – allemaal in de afgelopen 30-60 dagen – zoals de CEO’s van de NBA, Harley Davidson, de Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards en Disney; de Vaticaanse politiechef; enz. Er komen de komende 3 maanden ongeveer 700-800 ontslagen

Het in het lab gemaakte Corona-virus was een dekmantel voor de verplichte vaccinatieagenda. Nu is het de grootste geheime Amerikaanse inlichtingenoperatie geworden die de wereld ooit heeft gezien. Deze massale operatie van 158.000 arrestaties zal de grootste kwaadaardige en corrupte politici, beroemdheden en CEO’s, waaronder wereldwijde elites en bankiers zoals George Soros, VN-functionarissen en de oprichters van GRETA, inc.

President Trump wint de verkiezingen van 2020 en arrestaties van voormalige Amerikaanse presidenten zullen begin 2021 plaatsvinden. Alle grote arrestaties zullen door de media worden afgeschilderd als toevallige of samenzweringstheorieën. Alle gearresteerde personen krijgen “Rommel Death”, wat betekent dat ze de keuze hebben tussen hun dood als zelfmoord of een dood door een ongeval voor het publiek, in ruil voor de verzekering dat zijn of haar reputatie intact zal blijven, of, als alternatief, ze kunnen ervoor kiezen om een ​​strafproces te ondergaan dat zou leiden tot openbare schande

Sommige religieuze topleiders worden gearresteerd of gedwongen af ​​te treden, en sommigen worden plotseling ‘ziek’. Het Vaticaan zal het eerste zijn en de paus zal in 2020 worden verwijderd. De productie van door mensen gewonnen Adrenochrome zal worden onthuld, en Hollywood en het Vaticaan zullen worden blootgesteld als direct verantwoordelijk daarvoor

Binnenkort komt er een volledige sluiting van twee maanden van ’s werelds meest voorkomende operaties, zoals scholen, de beurs, sommige banken, luchthavens, scheepvaart, reizen, evenementen, gala’s, exposities, sportgames, sportkampioenschappen, muziekprijsuitreikingen , NBA / NHL / honkbalwedstrijden en cruises op schepen. Er zullen voedseltekorten en gefaseerd stroomverlies zijn. Gasprijzen zullen dalen, voedselkosten zullen stijgen, verzekeringen zullen stijgen, goud- en zilvervoorraden zullen dalen, en veel bedrijven zullen failliet gaan of een aanzienlijk financieel verlies lijden, zoals in het geval van wat er met Air gaat gebeuren Canada, Disney en Coca-Cola

Welkom bij de Geat Awakening. Wat er deze zomer en herfst gaat gebeuren, zal de wereldgeschiedenis veranderen

Vertaald door Manuela Maan

8 reacties

 • Birgit:

  Lever je ook bronnen aan? Waar is dit op geend?

 • Roland:

  Ja idd. Het klinkt mooi en logisch, maar een bron is wel wenselijk…

 • Thesi van Arensbergen:

  Het zou volkomen TERECHT zijn maar ik hou van FEITEN en dit lijkt meer op wishful thinking,gezien er ook gesteld wordt dat President Trump de 2020 Verkiezingen WINT terwijl wij DAT pas kunnen weten op de 3e November 2020 Maar van HARTE GEWENST!! Merci Manuela Maan

  • Nick van de vorstenbosch:

   https://qanonnederland.wordpress.com het is bezig verdiep je er beter in bekijk het filmpje maar massa arrestaties voor corruptie en executie vokr landverrad pedofilie ga maar door een grote opruiming op hoogste niveau en het is bijna klaar Q wwg1wga

 • Zeus:

  Mensen die nog zo dom zij om een bron te vragen, hoe dom ken je zijn toets de gewenste vraag of naam bij google en je krijgt het met een beetje scrollen te zien.!

  • M.E.:

   Ja want als je het op google kunt vinden is het waar……🤔

 • Maci:

  Het komt allemaal van een bron genaamd Qanon, ook wel Q, anon, WWG1WGA (Where we go 1 we go all).
  Een anoniem persoon of organisatie die gelinkt word aan Trump en het laten arresteren van mensenhandelaren, pedofielen, corrupte regeringsleden etc. Dit bovenstaand stukje vind je ook op twitter. Zoek Ellen Degeres, Madonna en vele andere, ze maken gebruik van typische symbolen die volgens rapport FBI te maken hebben met pedofilie en veel mensen denken aan inkoop adrenochrome, geïnfecteerd verkocht in Wuhan.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top