CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandBuitenlandEconomieGezondheidCorona hysterie is niets meer dan een machtsgreep van de EU.

Corona hysterie is niets meer dan een machtsgreep van de EU.

door

Terwijl landen om ons heen compleet op slot zijn gezet, pleiten mensen hier in Nederland ook voor een totale lockdown. Links en rechts wil dat het kabinet Nederland ook in een lockdown gaat gooien. Het valt mij enorm af van rechts dat zij hiervoor pleiten. 

Wat is er toch aan de hand? – Wat mensen echter niet weten is dat het gewoon gaat om een machtsgreep door de EU. Hoe heeft de EU dit klaar kunnen spelen? Dat is nog niet eens zo moeilijk. Zij hebben een griep een naam gegeven. Zoals ik al eerder in een artikel aanhaalde, moet er een inflatie plaatsvinden. Daarvoor moet er eerst een crisis plaatsvinden. Dat het gaat om een griep, zal ik niet ontkennen. Maar wij zitten in de periode van griep. Rond januari, februari en maart zitten wij altijd in een griepperiode omdat wij geen vaste seizoenen hebben. Vanwege seizoenswisseling heb je te maken met een griepgolf.

Nu heeft men ineens deze griep een naam gegeven. Maar waarom? Nogmaals; het gaat om een machtsgreep. Mensen worden in het buitenland door politie en leger al tegen gehouden, onder het mom van gezondheid. Maar onder de rechtse stemmers zie ik gewoon blinde schapen.

Maar wat doet de media en politiek? Zij proclameren dat het gaat om een ernstige virus. En ik heb telkens gedacht dat steeds meer mensen de media niet meer vertrouwen. Maar het tegendeel is dus waar. Omdat er hier en daar mensen sterven aan een virus, gebeurt elk jaar. Wanneer sterven mensen aan virus? Wanneer ze geen goed afweersysteem hebben, mensen die reeds ziek zijn en door medicijnen geen goede weerstand meer hebben.

Angst is de sleutel om het volk onder controle te krijgen. En de angst die men nu heeft los gelaten op het volk, heeft links en rechts als waarheid aangenomen. Dit is wat de elite doet! Door angst denken mensen niet meer na. Angst zorgt voor chaos onder een goedgelovig volk. De media verkondigd een verhaal, de politiek dikt het op en het volk moet de rest doen. Jawel, door hun angst voor de virus pleit het volk dat de overheid er alles aan doet om het volk te beschermen. En daar is waar de globalisten het volk wil hebben. Het volk zorgt zelf voor een lockdown, maar in feite is de lockdown geheel iets anders. Het is een doodvonnis waar het volk, links of rechts, voor getekend heeft.

Waarom  gaat het om een machtsgreep? – De EU lag al op omvallen. Je moet vooral letten hoe er over de virus wordt gesproken. Het wordt nu gewoon als politiek-correct gebruikt. Mensen hebben niet door dat dit gewoon aanleiding is om mensen op te sluiten, hun vrijheden af te pakken.

Dit laat de zwakte zien van links en rechts! Zij geven hun vrijheden op om een virus. Gaat het om het aantal doden dat je ook in een oorlog ziet? Nee! In een oorlog vallen nog meer slachtoffers! Maar omdat de media de corona hysterie nu hebben op gedikt, zien mensen niets anders meer dan alleen maar angst.

De lockdown duurt heus niet tot april, maar zal veel langer duren. De lockdown is onderdeel om vrijheden van het volk af te pakken. Maar onder het mom van een zogenoemde ernstige virus zijn mensen bereid hun vrijheden in te leveren. En de elite achter de schermen hebben maar één ding voor ogen, een wereldregering vanuit één centraal systeem. En omdat het volk gewend is geraakt aan hun vrijheid, moet je een manier zoeken om ze langzaam te laten wennen aan een systeem waarin vrijheden worden ingeperkt. Daar is de nieuwe wereldorde ook op gebaseerd. Een wereldorde waarin het volk geen vrijheden meer kent.

Maar mensen zijn helemaal verblind geraakt door de corona hysterie. Het gevolg is dat mensen niet meer kunnen nadenken. En vooral het laatste wil de elite. Een volk dat niet meer nadenkt, maar gewoon blindelings vertrouwt op wat de media beweerd.

De corona hysterie was bedoelt om de volledige macht aan Europa over te geven. Een manier om van alle Europese landen één grote Verenigde Staten kunnen maken. Omdat mensen niet meer nadenken hebben links en rechts zichzelf overgegeven aan de macht van de EU. De vrijheden die wij eens hadden zal nooit weer terugkeren.

Wat de globalisten graag willen is dat het volk hun vrijwillige vrijheden opgeven. Iets wat vrijwillig wordt opgegeven komt ook nooit meer terug. Mensen worden nu geleid door angst, en door de voortdurende angsten onder het volk geven zij vrijwillig hun vrijheden op. Dit is het begin van een nieuwe tijdperk waarin mensen vrijwillig hebben toegegeven aan een slavernijstaat. Al die persconferenties zijn niets meer dan mensen in bedwang te houden, ofwel in hun macht te houden.

Ga niet klagen, links of rechts, wanneer je straks pas ontdekt dat jouw vrijheden zijn afgepakt. Jullie hebben er zelf mee ingestemd!

4 reacties

  • Henny Vreriks:

    De eerste dominostenen vallen. Weinstein geeft namen vrij van betrokken beroemdheden rondom pedofielennetwerk. Waaronder Tom Hanks. Er gaan dit jaar grote zaken aan het licht komen en eindelijk komen de schoften binnen bereik.

  • Aischa:

    Wie zijn de elite en waarom willen zij een wereldregering? In een wereldregering hebben alle verschillende elites toch juist minder macht?

  • marco:

    De corona is een hoax om europa op de knieen te krijgen. Het enige wat moet gebeuren is de fed.bank sluiten en het geld terug geven aan de eigenaars (de wereld) ! Het opsluiten van de Rothschild en de Rockefellers , morgans de nar jerome Powell en Soros en consorten .Ook hun hele families die goed genoeg weten wat er zich afspeelt !

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top