CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandBuitenlandEconomieEuropaGezondheidGlobalismeIs de corona hysterie misschien de sluipmoordenaar voor een derde wereldoorlog?

Is de corona hysterie misschien de sluipmoordenaar voor een derde wereldoorlog?

door

In dit artikel ga ik geen beweringen doen, ik stel gewoon vragen en vergelijk bepaalde zaken uit 1918. Het gaat om een artikel uit het Historisch Dagblad. Wat is er toch aan de hand in Europa?

Landen worden platgelegd om een griepje, terwijl steeds meer virologen bewijzen dat het gaat om een normale griep.  Maar niet iedereen let op de tijden waarin we nu leven. Niet iedereen heeft de kennis over de geschiedenis omdat daar geen interesse voor is. Dit is het gevolg dat mensen niet meer weten waar zij staan.

In 1918 hebben we te maken gehad met de Spaanse Griep. Het is nu al zo vaak bewezen dat het gaat om een normale griep. Maar mensen blijven blind voor de realiteit. De Amerikaanse troepen die ons land binnen zijn gekomen wordt gewoon als toevallig en normaal afgestempeld. Maar wie het artikel even doorleest ziet dat het gaat om de grootste oefening sinds 25 jaar. Dus, 25 jaar lang vond er niet zo’n grote oefening plaats. Of zit hier meer achter?

Waarom moet het leger een oogje in het zeil houden? En waarom kwamen er in oktober vorig jaar al 3.500 soldaten, 85 tanks en honderden militairen voertuigen aan in Nederland? Zonder dat mensen het dus wisten was men al bezig Amerikaanse legers te settelen in Nederland. En als de oefening is afgeblazen, waarom zijn ze nog steeds niet vertrokken met hun voertuigen?

Nu het volgende; het leger wordt nu ingezet in ziekenhuizen om daar het personeel te helpen. Maar wie verder durft te denken weet heus wel dat hier meer achter zit. Want zodra er een totale lockdown komt, zal het leger worden ingezet en zullen zij op alle hoeken van de straten staan. Vergeet niet waarom het Amerikaanse leger in wordt gezet, want ons eigen leger en voertuigen zijn door de jaren heen wegbezuinigd. Dus, het leger zal ingezet worden om een oogje in het zeil te houden. Wie dan durft om een kop naar buiten te steken zal gelijk afgestraft worden door het leger.

Onder het mom van een zogenoemde ernstige virus heeft de elite het klaargekregen om Europa onder de machtsgreep van de EU te krijgen. Nu kan de EU het volk buigen of breken. Dit is precies wat voorstanders van een Nieuwe Wereld Orde graag wilden. De Corona Hysterie was een aanleiding om het volk in een val te laten trappen. De vrijheid, zoals wij deze hebben gekend, zal voorgoed veranderen!

Maar omdat de gewenste Nieuwe Wereld Orde niet staande kan blijven zal er mogelijk een oorlog uitbreken. Je kunt het vergelijken als met kinderen die iets moois bouwen met LEGO. Ze bouwen een enorm groot kasteel. Maar zodra het kasteel beschadigd raakt en teveel tijd kost om het weer te maken zal het kind het kasteel totaal afbreken en een nieuw kasteel opbouwen. Dit is wat de elite ook doet. Het zijn gewoon een stel kleine kinderen die hun zin niet krijgen en geen geduld hebben en dus alles maar gelijk afbreken en er iets nieuws voor opbouwen.

Het bestaan van de EU wordt al jaren in twijfel getrokken door economen. En omdat het schuldenplafond al zo hoog is, is het niet langer houdbaar om de zeepbel in tact te houden. Om de economie te laten exploderen is een crisis wel nodig. In dit geval dus een zogenaamd epidemie. De voorgaande crisissen waren vooral gebaseerd op financiële crisissen, dit moest ervoor zorgen dat het schuldenplafond omhoog kon worden gebracht. Maar de crisis die wij nu kennen moet alles afbreken.

En onze machtsleiders weten als geen ander dat het volk niet alles meer pikt. Dus, wordt het leger in gezet. Vergeet ook niet dat een derde wereldoorlog geheel anders zal zijn dan al die voorgaande oorlogen. Omdat wij enkel de omstandigheden kennen van de Tweede Wereldoorlog, verwachten wij dat er weer een soortgelijke oorlog opkomst is. Nee, mensen! De derde wereldoorlog is een totalitaire oorlog tussen de elite en het volk. Alex Jones heeft het al jaren in zijn titel: “There is a war on for your mind”, wat dus betekend “Er is een oorlog aan de gang tegen je verstand.”. Het gaat voornamelijk om een oorlog vanwege jouw denken, jouw mening en jouw kennis! Als je iets teveel weet ben je een gevaar voor de plannen van de elite.

Omdat de elite weet dat het volk gelijk als makke schapen zijn, weten zij dat het volk toch wel mee buigt. Zoals ik al eerder aanhaalde in een artikel is de corona hysterie niets anders dan een machtsgreep van de EU. Want wie de macht heeft voert ook de controle uit. Dit was één grote stap richting een wereldorde die de mensheid nog nooit heeft gekend. Het zal een wereldwijde oorlog zijn van elite vs. volkeren. Door de macht van de elite te versterken wordt het leger ingezet.

Al vanaf het begin wist ik dat de corona hysterie iets anders omvat dan wat de media ons wil laten geloven. Misschien komt het omdat mijn onderbewustzijn paraat staat. Maar bij de massa is die paraatheid ver te zoeken. Dit is ook deels te wijten aan het feit dat mensen geen interesse hebben in geschiedenis. Mensen zijn te lui geworden om dingen te onderzoeken en houden van kant en klare nieuws van de Mainstream Media. Het is gemakkelijk in te slikken en je hoeft er niets voor te doen dan alleen even bank hangen.

Het is tijd geworden dat de schellen van jullie ogen zullen verdwijnen, want een blind schaap is als een mak schaap dat zijn herder volgt, zonder het te weten dat de herder het schaap naar de slachtbank brengt.

De derde wereldoorlog is een oorlog tussen mens en globalisten. Wie buitenboord valt zal gelijk worden afgemaakt of worden opgesloten. Een totalitaire controle van globalisten is niet iets wat van de laatste paar eeuwen is. In de tijd van Babylon en het Romeinse Rijk stonden krijgers ook op elke hoek van de straat en was de vrijheid ook ver te zoeken. Je moest buigen voor de goden, deed je dat niet dan werd je afgemaakt. In onze tijd zal het om iets anders gaan. Wat dat precies zal zijn kan ik niet zeggen omdat ik dat niet met zekerheid weet. Wat ik denk wat het kan zijn is dat mensen gevaccineerd moeten worden. Als dat zo is dan is er iets aan de hand met het vaccin waardoor de elite het volk gaat verplichten zich te laten vaccineren onder het mom van gezondheid, wie er tegen in gaat zal niet meer deel kunnen nemen aan de maatschappij en valt buitenboord.

Het is glashelder dat het om een zekere soort van oorlog gaat, maar niet op de manier zoals de Tweede Wereldoorlog. Maar de massa weet niet om wat voor oorlog het zal gaan omdat zij zich blindstaren op een soort oorlog zoals de Tweede Wereldoorlog.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top