CensuurVrij.com
BinnenlandGezondheidCoronahysterie: Mensen sneller kwaad – Wie zijn daadwerkelijke Coronagevallen?

Coronahysterie: Mensen sneller kwaad – Wie zijn daadwerkelijke Coronagevallen?

door

Mensen zijn sneller geraakt als je tegen de coronahysterie ingaat.

Het valt mij enorm op dat mensen in die 2 weken enorm zijn veranderd. Ik stap de winkel in en mensen kijken mij raar aan omdat ik één keer moet hoesten, wat ik wel vaker doe. Het sociale systeem ligt op zijn wip. Dit is precies wat de elite wil. Een digitale wereld waarin mensen als robots zijn. Mensen lijken nu veel minder te communiceren met mekaar.

Bovendien valt het mij ook op dat mensen sneller kwaad worden als ik hun vertel dat ik niet in die coronahysterie geloof. Mensen lijken gelijk op hun achterste poten te staan en reageren gelijk vijandig. Dit is typisch een trekje van een nieuwe wereldorde. Want ook in de nieuwe wereldorde zal de communicatie onderling enorm verslechteren en zullen mensen geen begrip meer hebben voor mekaar. Dan heb je een systeem waarin ieder op zichzelf is. Het is nu al bijna verboden om mekaar te helpen, onder het mom van de corona.

Mensen hebben het niet door, maar ze laten zich nu hersenspoelen. Sinds de coronahysterie lijkt het gedrag van mensen te zijn veranderd. Dit is pure hersenspoeling vanaf hogere hand. En links of rechts stemmen ermee in.

Wie zijn dan de corona slachtoffers?

Weet je wat mij telkens weer opvalt bij de Mainstream Media? Dat zij enkel werken met cijfers. En mensen geloven daarin. Maar blijkbaar heeft niemand door dat cijfers nog geen feiten zijn. Cijfers zijn grotendeels gebaseerd op gissen en gokken. Jawel, gokken!

Het aantal sterfgevallen worden nu onder Corona gevallen gerekend. Maar van al die sterfgevallen hoor je niets over hun conditie of hun medische voorgeschiedenis. M.A.W. alle sterfgevallen die nu plaatsvinden worden nu gewoon beschouwd als corona patiënten. De reden dat mensen dit slikken is dat zij zich door angst laten mee slepen. Angst zorgt ervoor dat mensen niet meer kunnen nadenken.

Hoeveel mensen sterven dagelijks aan kanker, ALS of ander ziekten?

In 2017 overleden ruim 150 duizend inwoners van Nederland. Met 47 duizend sterfgevallen (31 procent) was kanker de meest voorkomende doodsoorzaak. Aan hart- en vaatziekten overleed ongeveer 25 procent. Vooral ouderen overlijden aan kanker en hart- en vaatziekten. Bij jongeren (15 tot 30 jaar) was een niet-natuurlijke dood met 53 procent de meest voorkomende doodsoorzaak. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.(bron).

Wat ik hiermee probeer aan te tonen is dat nu tijdens de coronahysterie ook terminale zieken door o.a. kanker als corona sterfgevallen worden beschouwd. Ik zal niet zeggen dat alle kankergevallen nu als corona gevallen worden beschouwd, maar je weet hoe de elite is en werkt. Om hun coronahysterie te staven zijn ze in staat sterfgevallen door andere soorten ziekten onder de noemer Corona gevallen te rekenen.

Een voorbeeld, het gaat hier dus niet om een waargebeurde verhaal:

“Iemand in mijn familie heeft al 2 jaar kanker maar ging de laatste paar maanden al drastisch achteruit. Op hetzelfde moment brak ook de coronahysterie uit. Ik ging naar de huisarts toe om te vragen of het coronavirus hier iets mee te maken kon hebben. De dokter zei dat dit inderdaad wel mogelijk is omdat diegene toch al geen goede weerstandssysteem meer had. Al snel had ik dit gedeeld op social media om anderen te waarschuwen voor de coronavirus”.

Onthoud dat instanties, zoals het RIVM ook dit soort berichten gaan gebruiken om de coronahysterie te staven. Maar een weldenkend mens weet bij voorbaat al dat als je terminaal ziek bent dat het immuunsysteem snel achteruit zal gaan en dat elk griepje ervoor kan zorgen dat diegene sterft, hiermee bedoel ik de normale griep.

Voorbeeld: “Maar omdat diegene in mijn familie, waarvan al bekend was dat diegene vroeg of laat zou sterven, is gestorven, gelijktijdig met de opkomst van het coronahysterie, ging ik er vanuit dat dit te maken had met het coronavirus.”

Op deze manier kun je de sterftecijfer onder de noemer Coronavirus zetten en je hebt een coronahysterie op touw gezet waar de massa in gelooft. Vergeet niet dat niet iedereen is getest en getest zal worden op het zogenoemde coronavirus. Dit zou er immers voor zorgen dat mensen zouden ontdekken dat niet alle sterfgevallen onder coronavirus kunnen vallen. Wat er nu gebeurt is dat een jaarlijkse seizoensgriepje, met een naam, wordt gebruikt om een crisis te veroorzaken.

Voorbeeld: “Oh kijk, weer iemand die ziek is. Ja, de zoveelste besmetting. We hebben te maken met een epidemie”.

Het woordje epidemie heeft ervoor gezorgd dat mensen in angst leven. Maar mensen zijn vergeetachtig. Lees even wat Nivel in 2o19 had te melden.

Van 10 december 2018 tot en met 17 maart 2019 heerste er in Nederland een 14 weken durende griepepidemie. Sinds half maart is het aantal mensen met griepachtige klachten onder de epidemische grens gebleven.  Daarmee is de griepepidemie officieel ten einde. Dit betekent niet dat er in Nederland geen mensen meer zijn met griep. In week 12 werd nog in ruim twee derde van de neus- en keelmonsters die de peilstationshuisartsen van het Nivel afnemen bij mensen met griepachtige klachten het virus gevonden. Huisarts-epidemioloog en coördinator van de peilstations Gé Donker: ‘In het algemeen was deze epidemie wat milder dan de voorgaande. Deze epidemie duurde 14 weken, korter dan de langdurige epidemie van 18 weken het voorgaande seizoen, maar langer dan het gemiddelde van 9 weken in de afgelopen 25 jaar. De langst durende epidemie ooit gemeten, hield 21 weken aan in 2014/2015.’(bron)

Als je goed ziet wordt er geen naam gegeven aan deze griep. Dat wordt nu wel gedaan. En omdat men nu een seizoensgriep een naam heeft gegeven heeft de elite een crisis veroorzaakt.

Nogmaals, wie zijn die sterfgevallen? Gaat het om mensen die normaal gesproken ook al vatbaarder zijn voor een jaarlijkse seizoensgriep? Een goede vriend van mij stierf twee jaar geleden door een longontsteking en vocht achter de longen. Oorzaak? Griep! En dat ik hem heb aangestoken is groot. Ik was twee dagen van te voren ziek geweest door een griepje. Ik bleef de eerste twee dagen al uit zijn buurt omdat hij dialyse patiënt was. Maar toch stierf hij door vocht achter de longen.

Al die maatregelen in de winkels heeft er extra voor gezorgd dat mensen in angst leven. Immers, de maatregelen maakt het coronahysterie nog echter! Dit bewijst maar weer hoe je het volk kunt buigen of breken.

1 Reactie

 • Willem:

  Mensen.. Kinine. Is de werkzame stof van chloroquine. Met chloroquine worden goede resultaten geboekt omdat dit medicijn er voor zorgt dat zinq in de cellen wordt opgenomen, en hierdoor kunnen virussen zich niet meer repliceren…

  Kinine zit in Tonic!!!
  Bitterlemon!!!

  Bescherm jezelf verdiep je in Kinine.

  Ook paardenbloem wortel.
  Ik zeg ’t je… Kost niets

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top