CensuurVrij.com

Adverteren op Censuurvrij.com?

Het is mogelijk om te adverteren op onze site! Wel zitten er bepaalde voorwaarden aan vast! Wij adverteren niet voor overheidsinstellingen, omdat wij daarmee niet geassocieerd willen worden. Alle opbrengsten zal worden gebruikt voor het voortbestaan van Censuurvrij.com. Geen cent zal worden gebruikt voor andere doeleinden.

Alle automatische advertenties, die weergegeven worden op deze site, dienen als doel om de site in de lucht te houden.

Mocht je interesse hebben stuur gerust een bericht naar adverteren@censuurvrij.com

Adverteren op de Livestream?

Het is mogelijk om te adverteren op onze livestream! Wij hebben diverse mogelijkheden voor jou waardoor jouw merk duidelijk weergegeven zal worden tijdens onze liveshows!

  1. Door behulp van tekst, dat als een lichtkrant verschijnt, onderin, kunnen wij jouw merk plaatsen! Je betaald dan een vast bedrag per week en dus niet per dag.
  2. Voordat een liveshow begint, kunnen wij jouw merk zowel in video als een plaatje laten verschijnen! Na een liveshow is het ook mogelijk om jouw merk te laten verschijnen op de Livestream.
  3. Tijdens een liveshow geven wij adverteerders ook de kans om hun merk te laten verschijnen.
  4. Een advertentie, in een vorm van een jingle, is ook niet weg te denken bij ons! Wij zorgen voor een krachtige jingle om jouw merk op de beste manier te promoten!

Stuur een bericht naar adverteren@censuurvrij.com voor de prijzen!

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top