CensuurVrij.com

Waarom Censuurvrij.com?

Overal op het nieuws merk je hoe feiten worden verdraait. Als wij het NOS als voorbeeld nemen, zien we hoe deze feiten verdraait zodat bepaalde groepen worden beschermd. Dit is waarom wij kozen voor de naam “Censuurvrij”. Want wij beschermen enkel de waarheid!

Interviews of gewoon jouw verhaal kunnen doen!

Wij beperken ons niet alleen tot het nieuws dat wij vertalen en schrijven. In het verleden hebben wij ons verdiept in Jeugdzorg zaken. Omdat veel mensen nog lang niet klaar zijn met jeugdzorg, hebben wij besloten ons ook weer te richten op jeugdzorg zaken. Daarbij is het mogelijk om ook jouw ervaring met jeugdzorg naar ons toe te sturen.

Is het jou wel eens opgevallen dat de MSM niet open staat om jou te interviewen omdat jou iets overkomen is? Dit heeft allemaal te maken met censuur. De MSM doet alleen verslagen van incidenten dat hun het beste uitkomt, onder het mom van “bepaalde groepen niet willen beledigen.”. Wij doen daar niet aan!

Vertaling & overnemen.

Iedereen is vrij om nieuwsberichten vanaf onze site over te nemen. Maar zorg er wel voor dat de bronvermelding erbij staat. Wij hechten veel waarde aan het werk dat wij doen. Mensen beseffen vaak niet hoeveel werk het is om nieuwsberichten te vertalen en nemen het over alsof het niets is. En dat is niet de bedoeling.

Daarom waarderen wij het zeer dat alle artikelen geplaatst worden met bronvermelding naar onze site! Heb je vragen dan kun je ons altijd een bericht sturen.

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top